skip to Main Content
Aktualizovaný e-book: Co se změnilo ve výsledcích vyhledávání?

Co se změnilo ve vyhledávání – aktualizované vydání našeho e-booku pro rok 2016

Slyšeli jste už někdy o SEO (optimalizaci pro vyhledávače)? Máte ponětí, co to obnáší, a víte, jak fungují vyhledávače? A chcete, aby váš web dlouhodobě získával návštěvníky z vyhledávání? Právě pro vás je určený tento e-book, ve kterém si představíme změny, které se v oblasti SEO za poslední dobu udály a ukážeme vám, jak efektivně dělat optimalizaci pro vyhledávače.

Prozkoumejte s námi tajemství SEO

Postupy kolem práce se SEO se za posledních pár let výrazně změnily. Vyhledávače jako je Seznam.cz nebo Google.cz neustále vylepšují své algoritmy, aby uživatelům zkvalitnily výsledky vyhledávání. A protože vyhledávač představuje pro většinu uživatelů první bod při hledání čehokoliv na internetu, je pro vás důležité těmto změnám věnovat pozornost.

V tomto e-booku se dozvíte vše podstatné o optimalizaci pro vyhledávače. Prozradíme vám, proč je SEO pro vaše stránky tak důležité, jaké největší změny v oblasti v posledních letech nastaly, a jak s nimi sami můžete pracovat, abyste je využili na maximum. Podíváme se i na historii a představíme vám, jak fungovala optimalizace v minulosti.

Vysvětlíme vám, co je to Panda, Tučňák a další zvířátka od Googlu, a jak ovlivňují výsledky vyhledávání. Protože s  rostoucí popularitou smartphonů se zvyšuje i prohlížení webu přes chytrá zařízení, zaměříme se také na to, jak funguje mobilní verze webu a jak s tím sami můžete naložit.

Nezapomněli jsme ani na sociální sítě. Popíšeme vám, proč je důležité, aby vaše firma fungovala na Facebooku nebo Twitteru, a jak vám to pomůže s optimalizací pro vyhledávače.

Podmaňte si SEO a získejte nové zákazníky!

SEO nepopiratelně pomáhá při marketingu na internetu. Jen je třeba dělat ho správně a sledovat všechny změny, které se v této oblasti odehrávají. Náš aktualizovaný e-book vás provede veškerými novinkami, jež se v SEO světě objevily a pomůže vám využít je ve váš prospěch. SEO není věda, s námi všechno pochopíte raz dva.

Sdílejte:

Zakladatel projektu Včeliště. Pracuje na mnoha českých i zahraničních projektech, pro které zajišťuje optimalizaci pro vyhledávače.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top