skip to Main Content

Logo Včeliště.

Výňatek z obchodních podmínek týkající se opakovaných plateb

Opakovaná platba za členství

Pokud si kupující zakoupí členství Včeliště, využívá prodávající k uhrazení členského poplatku automatické opakované platby kartou. Vyplněním prodejního formuláře se kupující zavazuje hradit pravidelný měsíční fixní členský poplatek ve výši zřetelně a jasně uvedené při objednávce (maximální měsíční platba 499 Kč nebo 20 EUR, případně násobek při objednání více měsíců najednou), kterou je zaplacená první úhrada. Uživatel dává též souhlas, aby další členské poplatky byly automaticky vyúčtovány každých 30 dní k tíži platební karty kupujícího, a to po celou dobu trvání členství. První členský poplatek (v předem jasně uvedené výši) kupující hradí platební kartou při objednání, další členské poplatky jsou automaticky vyúčtovány každých 30 dní v průběhu trvání členství kupujícího.

Upozornění na automatickou platbu

Kupující je na prodejní stránce vždy jasně informován o výši pravidelného měsíčního poplatku i o způsobu, jak je možné členství ukončit a zastavit tak opakované účtování plateb. V případě, že kupující vyplní objednávku, která opakovanou platbu zahrnuje, zašle mu prodávající do dvou pracovních dnů od provedení první platby potvrzení o nastavení opakované platby prostřednictvím e-mailu uvedeného v objednávce. Zároveň vždy sedm dnů před automatickým vyúčtováním poplatku je kupující na tuto skutečnost upozorněn e-mailem na adresu, kterou uvedl v objednávce, spolu s jasnými pokyny, jak může opakované platby zrušit.

 

Ukončení členství a zrušení automatické platby

Členství může kupující kdykoliv ukončit kontaktováním zákaznické podpory na info@vceliste.cz. Automatickou platbu obratem bez dalších otázek zrušíme. Případně ji může kupující ukončit sám na přehledové stránce platby, která mu byla prodávajícím zaslána e-mailem. Ve schránce stačí najít nejstarší e-mail „Informace o vaší platbě z www.vceliste.cz“, kliknout v něm na tlačítko „Zjistěte, zda už máte zaplaceno“ a na stránce a kliknout na odkaz „Ukončit opakovanou platbu“.

Ukončením členství je pravidelná platba zrušena a členský poplatek nebude nadále účtován. Ukončením členství se kupující vzdává všech výsad a výhod, které mu členství přinášelo. V případě zrušení členství bude přístup (po vypršení uhrazené doby členství) definitivně ukončen.

Uchovávání platebních údajů

Platební metody jsou napojeny na platební bránu společnosti GOPAY, s. r. o., která poskytuje technologii bezpečného zpracovávání online plateb. Čísla platebních karet, kreditních karet a hesla k elektronickému bankovnictví se zadávají pomocí šifrovaného kanálu společnosti GOPAY, s. r. o.  S údaji platební karty společnost GoPay nakládá podle mezinárodního bezpečnostního standardu PCI-DSS Level 1 (jde o nejvyšší úroveň datové bezpečnosti v sektoru zpracovávání platebních karet).

Celé znění všeobecných obchodních podmínek naleznete na https://vceliste.cz/obchodni-podminky/.

Back To Top