skip to Main Content

Tvorba grafiky na míru vašemu podnikání

Dobrá reklamní grafika přiláká pozornost a vyvolá zájem. Skvělá grafika si je dokáže udržet. K tomu potřebujete funkční koncept, jehož jednotlivé části do sebe zapadnou jako puzzle a který uživatele přitáhne a nepustí

A právě takhle přistupujeme ke grafickým úkonům ve Včelišti. Neplníme jen zadání, ale tvoříme koncepční design, a to individuálně, citlivě a s ohledem na cílové publikum. Abychom dokázali připravit co nejlepší grafiku, pracujeme v týmu. Do přípravy můžeme zapojit obsahového stratéga nebo marketéra, zpracovat uživatelský výzkum, z nějž budeme vycházet, nebo přizvat copywritera, který ke grafice vymyslí poutavý text. Díky tomu grafika od Včeliště pomáhá plnit vaše cíle.

Chci grafiku od Včeliště

Vyberte si z našich grafických služeb

Ukončete hledání dobré grafické agentury a zbavte se starostí s nekvalitními výstupy. Nenarážejte ani na limity interního týmu. Atraktivní formou pro vás zpracujeme konkrétní zadání i celou grafickou identitu. 

Navrh webu

Grafický design webu

Po zpracování UX drátěného modelu připravíme grafický návrh webových stránek i e-shopů.

ICO-02_grafika-graficky-manual

Grafický manuál

Vytvoříme logo, logotyp, stanovíme pravidla barevnosti i jiných prvků v souladu s vaším podnikáním.

ICO-02_grafika-tvorba-infografik

Tvorba infografik

Informace zpracujeme do srozumitelné a zajímavé podoby pomocí poutavého designu.

ICO-01_Příprava-e-booků

Tvorba e-booku

Připravíme obálku, 3D vizualizaci, šablonu obsahu, nebo rovnou celý e-book.

ICO-02_grafika-na-miru_2

Další grafické práce na míru

Navrhneme bannery, grafiky pro sociální sítě, brožury a jiné typy grafik.

Jak jsou spokojení naši klienti

„Podobně jako v jiných oblastech i ve výzkumu je nezbytné umět složité věci komunikovat jednoduše a srozumitelně. Jednou z možností je nepochybně infografika. A v této oblasti poskytuje Včeliště služby na špičkové úrovni. Jejich infografiky jsou vizuálně jedinečné a pro uživatele velice poutavé. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsme si pro spolupráci vybrali právě je. Velice oceňuji jejich aktivní snahu pochopit problematiku, kterou jsme potřebovali vizualizovat. Stejně tak kvalitu provedení a komunikaci v průběhu zpracování zakázky. Z naší strany nebyla první spolupráce rozhodně tou poslední, což jsme potvrdili o půl roku později.

Budu se opakovat, ale i druhá infografika naprosto parádní. S ohledem na podklady, které jsme Včelišti na začátku poskytli, a výsledek se mi nechtělo věřit, co se z toho povedlo udělat. Fakt skvělá práce. Děkuji moc.“

VUMOP logo.
Vláhová Bilance Infografika Návrh.

Proč svěřit grafiku Včelišti

Získáte funkční design

Odevzdáme vám nejen poutavou grafiku, ale především funkční koncept, který vám pomůže dosáhnout vytyčených cílů.

Poskytneme vám vlastní tým

Váš osobní grafik bude mít po ruce marketéra a copywritera, aby výsledek dokonale fungoval.

Můžete zadat cokoli

Ať už potřebujete jeden reklamní banner, nebo každoměsíční návrhy tiskovin, poradíme si s veškerým zadáním.

Dostaneme vás blíže k cíli

Uživatelským výzkumem zjistíme, co na vaše cílové publikum platí, a vy se díky tomu rychle posunete vpřed.

Podívejte se na naši práci

Jsme spolehlivý partner pro všechna vaše grafická zadání. Naši grafici jsou profesionálové, kteří zpracovali už stovky různých projektů. Přesvědčte se sami a prohlédněte si, co jsme vytvořili pro naše klienty. To samé zvládneme i pro vás.

Awin IT web před úpravami.Web Awin IT po úpravách.

Pro koho nejčastěji tvoříme grafiky

Firmy

Připravíme grafiku nového webu, brožury, reklamní předměty, dokumenty a prezentace i pro váš online marketing.

E-shopy

Vylepšíme vzhled e-shopu, navrhneme grafiku pro sociální sítě, e-maily i články, pořídíme nebo upravíme fotografie.

Marketéři

Zhotovíme bannery, ikony a další grafické nezbytnosti pro váš marketing, vytvoříme jakoukoli tiskovou reklamu.

Každý, kdo tvoří obsah

Každý měsíc zpracujeme profesionální grafiku na blog, obrázky na sociální sítě, infografiky, e-maily, e-booky či webináře.

Kolik stojí funkční design od Včeliště

Každé zadání je jedinečné, proto celkovou cenu grafických prací stanovujeme individuálně. Bereme v potaz rozsah a náročnost zakázky a požadovaný termín dodání. Cenu ovlivňuje také kvalita dodaných podkladů, popřípadě jejich pořízení.

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Včeliště se nemohlo pojmenovat výstižněji! Od začátku spolupráce jsem s nimi maximálně spokojený. Nejen že jsou opravdu pilní, dodržují termíny a odvádí velmi kvalitní práci, ale hlavně jsou kreativní a u všeho přemýšlí. Přichází s nápady, které by laik nevymyslel, a je vidět, že to co dělají, je opravdu baví. Po dvou letech „e-shopování” jsme potřebovali pomocnou ruku, protože zákazníků přibývalo a náš amatérismus už na ně nestačil. Chtěli jsme po Včelišti hlavně marketingovou strategii, ale postupně se toho nabalilo více a pomohli nám i se změnou celého e-shopu. Připravili nový návrh, která následně zrealizovali. E-shop tak dostal zcela nový háv. Od rozmístění prvků, přes grafiku, po nové stránky. S novým vzhledem e-shopu jsem maximálně spokojený.

Včeliště pro nás kromě jiného obsahu zpracovali i pěknou infografiku. Se spoluprací jsem moc spokojený. Dokázali samostatně připravit data, textace, rozvržení i grafiku. Pěkně využili i rybářský motiv, infografiku jsme použili na blogu, do newsletteru a na další místa.

Děkujeme Včelišti za realizaci infografiky ku příležitosti 100letého výročí Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Infografika byla zpracována hezky a dle našeho zadání a díky zajímavému vzhledu a údajům poutá zájem kolemjdoucích.

Děkujeme týmu Včeliště za zpracování specifické grafiky a rychlou odezvu při ladění úprav.

Kompletní redesign e-shopů nabízejících dalekohledy

Firma Dalekohlady.sk oslovila Včeliště s cílem vylepšit vizuální stránku svých jednotlivých e-shopů. Po provedení analýzy klíčových slov jsme se pustili do vytvoření drátěných modelů webu, které vedly k moderním a uživatelsky přívětivým stránkám.

Co bylo obsahem návrhu webu?

Analýza klíčových slov, ze které vzešla nová struktura e-shopu.
Definování funkcí, které bude nový e-shop potřebovat.
Drátěné modely hlavní strany, kategorie, detailu produktu a dalších obsahových podstránek.

Chcete vědět, jak přesně jsme při návrhu webu postupovali a jak vypadá výsledek naší práce? Stáhněte si celou případovou studii.

Stáhnout případovou studii

Poptat grafiku od Včeliště

Rádi vám s grafikou pomůžeme. Využijte kontaktní formulář pro poptávku grafických služeb. Popište, co potřebujete zhotovit a s jakým cílem, doporučíme vám nejvhodnější postup a připravíme nabídku.

Back To Top