skip to Main Content

Copywriting, který zasáhne cíl

Vytvořte ze svých textů vaši dlouhodobou konkurenční výhodu. Přestaňte v marketingu používat výplňové texty, které nikoho neosloví, a nechte natextovat váš web, sociální sítě a marketingové materiály tak, aby vám pomohly zvýšit prodeje, přesvědčili zákazníky a přiměly je k akci. Váš obsah připraví naši zkušení copywriteři, kteří postupují strategicky a dokáží vyladit texty k dokonalosti. Pošlete nám nezávaznou poptávku po copywritingu, doporučíme vám nejvhodnější postup.

Chci texty od Včeliště

Vyberte si z copywriting služeb

Natextujeme pro vás cokoli, nezalekneme se žádného tématu ani rozsahu. Články na blog, prodejní podstránka, příspěvky na sociální sítě, newsletter, dlouhý e-book nebo krátké popisky produktu, s námi si je můžete rovnou odškrtnout jako vyřešené.

Do první linie povoláme obsahového stratéga, který prozkoumá cílovou skupinu i konkurenci a připraví podklady pro copywritera. Ten po jejich důkladném prostudování nabrousí a použije svůj ostrovtip. V týlu to jistí korektor, který hotové texty propracuje do posledního detailu. Vy obdržíte copy, které promění návštěvníky v zákazníky.

ICO-01_Psaní-článků

Psaní článků

Od blogových přes PR články až po ty pro tištěné publikace

01_Textace-webu

Textace webu

Homepage, podstránky, popisky produktů, claimy a mnoho dalšího

ICO-01_Texty-pro-sociální-sítě

Texty pro sociální sítě

Claimy, příspěvky, popisky profilů i texty pro kampaně

Strategie e-mailingu

Textace e-mailů

Pravidelné newslettery, transakční e-maily a celé sekvence

ICO-02_grafika-tvorba-ebooku

Příprava e-booků

Od úvodu přes všechny kapitoly po závěr i s titulkou a obálkou

ICO-01_Jakékoli-další-texty

Jakékoli další texty

Krátké i dlouhé, formální i uvolněné, online i tištěné

Sehnat spolehlivého copywritera je v dnešní době něco jako hledat jehlu v kupce sena. Vyzkoušeli jsme kde koho a nic. O to víc nás překvapilo, že spolupráce ve Včelištěm funguje od samého začátku na výbornou. Konečně máme zdroj kvalitních textů a za dobrou cenu.

Spolupráce nad tematickými články z oblasti mobilních telefonů je pro nás velmi přínosná a velmi oceňujeme profesionální přístup copywriterů, kvalitu dodávaných textů a bezproblémové dodržování časového harmonogramu. Spolupráce běží jako na drátkách a celkově jsme nadmíru spokojeni. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

Copywriting komplexně a na míru

Než copywriter poprvé uhodí do klávesnice, provede obsahový stratég uživatelský výzkum a SEO specialista analýzu klíčových slov. Společně najdou ten správný tón komunikace pro vaše zákazníky a zároveň texty optimalizují pro vyhledávače. Zkrátka SEO copywriting na míru.

Ale tím nekončíme. Náš tým dokáže navrhnout i další náležitosti, abyste z copywritingu vytěžili maximum:

  • rozložení stránky pomocí drátěných modelů,
  • vytvoření podstránek včetně nakódování,
  • navržení ladící a funkční grafiky,
  • zapojení dalších forem obsahu.

Proč svěřit copy Včelišti

Získáte kvalitní texty

Ve Včelišti víme, co funguje, a přesně to také obdržíte: hodnotný a přesvědčivý copywriting, který splní váš cíl. Vy se tak můžete věnovat jiným, důleižtějším věcem. 

Budete mít vlastní tým

Poskytneme vám osobního copywritera, korektora, obsahového stratéga i jednotlivé marketingové specialisty, díky nimž získáte komplexní a funkční copy.

Nenarazíte na limity

Tvoříme vše od textací webů a až po příspěvky na sociální sítě. Může jít o jednu podstránku, ale i desítky článků měsíčně. Dodáme vašemu marketingu flexibilitu.

Podívejte se na naši práci

Obsahový stratég protřídí dodané informace a požadavky klienta, vybere to hlavní a najde správnou cestu. Copywriter pak vytvoří text, který naplní záměr a kterému daná cílová skupina porozumí. Ve finále korektor zajistí pravopisnou, gramatickou i stylistickou správnost. A takto vypadá výsledek. 

Článek na blog

Případová studie

Textace stránek se službami

Pro koho nejčastěji píšeme texty

B2B firmy

Připravíme texty pro váš web, články, e-maily, případové studie, produktové listy i tiskové zprávy.

Podnikatelé

Vytvoříme veškeré texty a články pro váš projekt. Vy se budete soustředit jen na jejich využití v podnikání.

E-shopy

Zpracujeme popisky produktů a kategorií, články do magazínu, newslettery a texty na propagační letáky.

Marketéři

Napíšeme blogové články, příspěvky na sociální sítě, textace podstránek, e-booky i texty e-mailů.

Kolik stojí kvalitní copywriting

Každá zakázka je jedinečná a vyžaduje jinou přípravu a postup, proto se nedá vytvořit jednotný ceník. Nicméně pro lepší představu uvádíme pár příkladů a nabízíme možnost vyzkoušet si nás formou jednorázového zadání. Pro pravidelnou tvorbu textů zvolte individuální spolupráci, připravíme vám flexibilní nabídku na míru. Ve všech případech cena (uvedena bez DPH) zahrnuje:

  • zpracování textu,
  • 3 kola revizí,
  • dohled obsahového stratéga,
  • profesionální korekturu.

Dlouho jsme hledali vhodného externistu na spolupráci při psaní a úpravě textů. Bohužel neúspěšně. S výsledky jsme nebyli spokojeni. Poté, co jsme se rozhodli otestovat Včeliště, jsme nadšeni. Za jasně danou měsíční cenu můžeme zadávat zadání a zpět se nám vrací hotové články, které jsou ve skvělé kvalitě i odbornosti. Mohu je vše jedině doporučit.

Se Včelištěm spolupracujeme na obsahovém marketingu. Ze začátku jsem se trochu obával, jestli zvládnou copywriteři naši produktovou problematiku, aby byly články a jiný obsah opravdu kvalitní. Až na vysoce odborné texty jde ale vše bez problémů a obsah zvládají vytvořit velice profesionálně. Velký dojem na mě udělala i vysoká organizovanost celého týmu.

Včeliště pro nás připravilo kompletní web a pravidelně se stará o blog a e-mail marketing. Na naší spolupráci oceňuji mimo kreativní stránky zejména dobře zvládnutý project management a srozumitelnou komunikaci. Vždycky vím, jaký je plán, aktuální stav, a kolik to bude stát.

Vytvořili jsme úspěšný bonusový obsah pro Speciální Zahradnictví

Pro Speciální Zahradnictví, prodejce potřeb pro pěstování venku i uvnitř, jsme připravili úspěšný bonusový obsah. E-book na téma Hydroponie uživatele zaujal, což se ukázalo na počtu jeho stažení.

Čeho jsme dosáhli u Speciálního Zahradnictví.cz?

4 188 unikátních zobrazení e-booku
Konverzní poměr e-booku byl přes 60 %
2 542 konverzí, tedy stažení e-booku

Chcete zjistit, jaký bonusový obsah jsme pro Speciální Zahradnictví vytvořili? A proč byl vlastně tak úspěšný? Stáhněte si naši případovou studii, která obsahuje veškeré důležité informace.

Případová studie Speciální Zahradnictví.

Poptat texty od Včeliště

Rádi vám s psaním textů pomůžeme. Využijte kontaktní formulář pro poptávku copy služeb. Popište, co chcete natextovat a s jakým cílem, doporučíme vám nejvhodnější postup a připravíme nabídku.

Back To Top