skip to Main Content
Včeliště pořádá školení obsahového marketingu 11. 10. v Node5.

Přihlaste se na celodenní školení obsahového marketingu

Chcete pravidelně vytvářet kvalitní obsah, který bude užitečný a přivede vám nové čtenáře, z nichž se v budoucnu mohou stát vaši zákazníci, ale zatím nevíte, jak přesně na to? Zarezervujte si místo na školení Josefa Řezníčka, který vás během jednoho dne vtáhne do světa obsahového marketingu.

Intenzivní celodenní kurz obsahového marketingu vám ukáže vše od A po Z

Ať už jste marketingový manažer či specialista, nebo pouze vlastníte svou malou firmu, na celodenním praktickém školení se naučíte, jak sestavit a do praxe uvést obsahovou strategii tak, aby vám přivedla a udržela zákazníky. A to včetně vytvoření seznamu konkrétních témat, propagace obsahu, vyhodnocování výsledků nebo další inspirace pro zlepšení vašeho obsahu.

„Za mě by se tohle mělo učit i na školách. Jakožto studentka navazujícího studia marketingu: tohle v praxi nikdo neučí, jak obsah tvořit.“ – Barbora Pokorná, účastnice školení

Inspirace pro všechny, kteří hledají vlastní cestu v marketingu

Školením vás provede zakladatel marketingové agentury Včeliště Josef Řezníček – specialista na obsahový marketing a mimo jiné i tvůrce první české knihy o obsahovém marketingu vůbec. Josef nejenže jako obsahový stratég ve Včelišti pomáhá projektům s obsahovým marketingem, také o něm pravidelně přednáší.

„Zaujala mě primárně komplexnost, pokrytí snad veškerých aspektů. Odnáším si mnohé, dlouhý seznam toho, co je potřeba ještě udělat – začnu tvorbou blogu a psaním textů tak, abych naplnil strategii, kterou jsem si dneska stanovil.“ – Martin Schwarz, účastník školení

V rámci obsahového školení bude také prostor na všechny vaše dotazy týkající se obsahového či celkově online marketingu. Jako bonus také obdržíte vstup do komplexního online kurzu Marketing obsahem v hodnotě 5 900 Kč.

Kapacita prostor coworkingu Node5, kde se bude školení konat, je však omezená – tak zbytečně neváhejte a zapište si do diáře datum 11. října 2018. Na všechny účastníky se už velice těšíme.

Přesvědčte se sami a přihlaste se na celodenní školení obsahového marketingu

Praktické ukázky, vymýšlení témat pro váš projekt, propagace, vyhodnocování… To vše a mnohem víc vám během jednoho dne představí obsahový specialista Josef Řezníček.

Sdílejte:

Specialista na obsahový marketing se zálibou v českém jazyce. Každý text ve Včelišti projde jeho rukama.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top