skip to Main Content
Kafe a marketing s Danem Višňákem.

Nechte svůj e-shop zazářit: Daniel Višňák ví, jak na to

Má charisma, zkušenosti v marketingu a v neposlední řadě i nápady. Daniel Višňák moc dobře ví, jak dodat jakémukoliv e-shopu punc originality a dostat ho z temného zákoutí na výsluní. Za svou letitou praxi už mnohým klientům pomohl vylepšit e-shop natolik, že se to pozitivně odrazilo i na obratu firem. A vy teď máte jedinečnou možnost poznat Danielovo know-how. Kde a kdy? Už ve čtvrtek 26. září v 18 hodin v parádních prostorách Standard Cafe na Praze 1, kde se bude konat třetí Kafe a marketing.

Restart e-shopů je jeho specialitka

Jedním z Danielových „e-shopových dětí“ je online obchod x-trenink.cz zaměřený na hokej. Ten založil v roce 2009 se svou ženou. Za tu největší bombu ale sám považuje projekt Eshoprestart.cz, díky kterému může pomáhat dalším provozovatelům obchodů na internetu. Připravil pro ně unikátní online kurz, z něhož si účastníci odnesou znalosti, které je odliší od záplavy dalších e-shopů v zemi. Daniel navíc nabízí neustále nové a nové informace. Ty se netýkají jen toho, jak e-shop dělat, ale i jak ho nedělat. Ano, i chybami jiných se člověk učí!

S čím Daniel přijde na kafe

Říkáte si, co vám Dan Višňák přinese nového? Spoustu poznatků! Prý dorazí s konkrétními příklady e-shopů, kterým pomohl ke změně k lepšímu. A prozradí, jak na to s jejich provozovateli šel. A protože nejde o žádnou akci, na kterou si účastníci mají oblékat kravatu a nasadit poker face, vezměte na sebe něco pohodlného a směle se Dana ptejte na cokoliv, co se týká třeba vašeho e-shopu. Dan vám stoprocentně odpoví.

A malé tajemství na závěr: V zákulisí už se šeptá o tom, že Daniel připravuje novou verzi programu Eshoprestart.cz. Může se tedy těšit na záludné otázky šéfa Včeliště Josefa Řezníčka, který bude akcí Kafe a marketing provázet a odhalí vše, co chcete slyšet.

Probuďte svůj e-shop s Danielem Višňákem

Pít vynikající kávu v centru Prahy, a ještě si příjemně popovídat s lidmi, kteří rozumí marketingu? Jasně! Co nejdříve si zamluvte vstupenku, dorazte do Standard Cafe a inspirujte se!

Sdílejte:

Patnáctiletá praxe v tvorbě různých textů mluví za vše. Copywriterka Lenka dokáže pomocí textů „prodat" vše od zápalek až po nové BMW. Textařinou žije už od střední školy, kdy propadla novinařině, psaní knihy a následně i marketingu.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top