skip to Main Content
Kafe a marketing s Terezou Kučerovou.

Pojďte se setkat s Holkou z digitálu, která ví, jak budovat značku

Tereza Kučerová neboli @holkazdigitalu se už v 17 letech přestěhovala z rodného Brna do Prahy. Přilákala ji sem možnost organizovat koncerty. Netrvalo to dlouho a získala svou první práci v marketingu. A tomu zcela propadla. Dnes je to 11 let, co se jí tenhle obor stal vším – a stále v něm nachází něco nového, co ji obohacuje a baví. Teď se s vámi rozhodla podělit o své zkušenosti z praxe. Dorazte za ní na Kafe a marketing, který se koná 20. června. Pozor, tentokrát se sejdeme v pražské kavárně Standard Cafe!

Co vám Tereza může nabídnout

Je mladá, přesto už je seniorní marketérkou. Gros Terezy Kučerové je budování (love)brandů a strategický rozvoj značek. Velkých značek! Ve svém repertoáru má velikány, jako jsou MONETA Money Bank, Česká spořitelna, Raiffeisenbank nebo Bonami, kde dokonce vedla marketingový tým v CEE regionu. Tahle žena s velkým Ž vám rozhodně má co nabídnout.

A protože, stejně jako minulý měsíc, bude Kafe a marketing moderovat Josef Řezníček, můžete se těšit na záludné otázky. Cílem je, abyste se dozvěděli, jak se marketing dělá, ale i jaké nástrahy vás mohou na cestě za úspěchem potkat. Co myslíte, potkaly i Terezu Kučerovou? Však ona vám to prozradí!

O čem je Kafe a marketing

Kafe a marketing je akce pro všechny milovníky marketingu od začátečníků až po „mazáky“ v oboru. Nejde o klasickou přednášku, ale přátelské povídání u kávy. Cílem je nabrat nové zkušenosti v pohodové atmosféře a odnést si maximum informací, které rozhodně uplatníte ve své praxi. Nevíte, jak to chodí jinde? Tak přijďte, rádi vás zase uvidíme.

Zase? No ano. Jde o akci, která se koná pravidelně. Minule se účastníkům představila Kateřina Fišerová, výkonná ředitelka SmartEmailing.cz. Místa byla pryč během několika málo dnů. Tak neváhejte ani tentokrát.

Vplujte do marketingu s Terezou Kučerovou

Už 20. června máte příležitost poslechnout si zkušenosti zkušené marketérky Terezy a k tomu sdílet s ostatními ty své. Přijďte se inspirovat, poznat lidi z branže, a ještě si vychutnat super kávu ve Standard Cafe na Praze 1!

Sdílejte:

Patnáctiletá praxe v tvorbě různých textů mluví za vše. Copywriterka Lenka dokáže pomocí textů „prodat" vše od zápalek až po nové BMW. Textařinou žije už od střední školy, kdy propadla novinařině, psaní knihy a následně i marketingu.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top