skip to Main Content
Kafe a marketing Reknihy

Reknihy a marketing. Co stojí za úspěchem startupu s knížkami z druhé ruky

Bije vaše srdce pro knihy, minimalismus a marketing? Pak si už dnes zapište do diáře termín 20. 10. v 18:00, ať vám neuteče říjnové online Kafe a marketing. Jeho hostem bude jeden z nejmladších podnikatelů v ČR, knihomol a zakladatel Reknih Tadeáš Kula.

Byznys s knihami a přesahem

Jaké je podnikat od třinácti a ve dvaadvaceti založit startup, který je ziskový od první chvíle svého fungování? Co stojí za jeho úspěchem a jaký marketingový mix se Reknihám osvědčil? V říjnovém live streamu se těšíme na Tadeáše Kulu, kterému se podařilo propojit byznys, udržitelnost a lásku ke čtení.

Budeme se ptát…

  • Jaké marketingové strategie Reknihám fungují?
  • Které reklamní kampaně se (ne)povedly a s jakými výsledky?
  • Kdo je cílovkou Reknih a co to znamená pro jejich marketing?
  • Jak pohlíží na svou konkurenci?
  • Kdo tvoří marketingový tým Reknih?
  • Jakou roli hraje podpora investorů a jaké mají Reknihy cíle do budoucna?

Prostor pro otázky máte i vy

Dotazy na Tadeáše a jeho Reknihy pište moderátorovi akce Josefu Řezníčkovi buď předem na josef@vceliste.cz, nebo je směle pokládejte kdykoli přímo v průběhu vysílání formou komentářů. Dostane se na ně v druhé, diskuzní části Kafe a marketingu.

Těšíme se na vás 20. října v 18:00

Už teď víte, že si akci nechcete nechat ujít? Připomeneme vám ji e-mailem. Rezervujte si zdarma své virtuální křesílko v první řadě.

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top