skip to Main Content
Budete příštím hostem Kafe a marketingu právě vy?

Budete příštím hostem Kafe a marketingu právě vy?

Děláte zajímavý marketing, chcete zviditelnit svůj projekt a setkat se s námi u dobré kávy? Staňte se ještě letos jedním z hostů oblíbené akce Kafe a marketing a podělte se s námi o své zkušenosti, taktiky a tipy z praxe.

Skutečné příběhy marketérů

Kafe a marketing si získalo a stále získává tolik příznivců díky tomu, že nepředkládá svému publiku obecné poučky a principy, ale konkrétní ukázky, zákulisní informace, úspěchy i přešlapy. Chcete se s námi podělit o ty své?

Napište nám pár slov o tom, co děláte, v čem je váš marketing jiný nebo unikátní a proč byste to měli být právě vy, koho přivítáme v některém z dalších dílů Kafe a marketingu. 

Ukažte svůj projekt světu

Účast na Kafi a marketingu je nejen skvělý způsob, jak inspirovat ostatní, ale také jak oslovit vaše potenciální budoucí zákazníky. Akci propagujeme na sociálních sítích, vydáváme články, z rozhovorů tvoříme podcasty a záznamy, které jsou zdarma ke zhlédnutí na naší Akademii.

Nebojíte se zvídavých otázek a rádi čelíte novým výzvám? Zařaďte se k našim hostům, kterými byli například Milan Šmíd ze Zásilkovny, Anna Zemanová z Díky, že můžem nebo Filip Černý z Kytary.cz. 

Jak se přihlásit?

Je to jednoduché. Napište do 5. září e-mail naší včeliští asistentce Pavlíně, proč bychom měli pozvat právě vás. O našem budoucím hostu rozhodnou ve finálovém hlasování ve facebookové anketě naši fanoušci.

Těšíme se na viděnou!

Zapište sebe a svůj projekt

Dejte nám i hostům nahlédnout do toho, jak děláte marketing, inspirujte ostatní.

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top