skip to Main Content

Pozvánka na webinář: Obsahový marketing

Zúčastněte se webináře na téma Obsahový marketing, ve kterém se dozvíte, jak můžete využít obsahový marketing i ve vašem podnikání na internetu. Budeme se také bavit o nově publikované knize o obsahovém marketingu na internetu, kterou jsme právě dnes vydali. Můžete vyhrát výtisk knihy zdarma. Přihlaste se na webinář ještě dnes.

Přihlaste se na webinář

Webinář již proběhl, nejde se na něj přihlásit. Pro zobrazení záznamu jděte na stránky: https://vceliste.cz/webinar-obsahovy-marketing/.

Stručné informace o webináři

  • Kdy: úterý 4. 3. 2014 od 10:00
  • Kde: online
  • Téma: Obsahový marketing

Na webináři se dozvíte, co to je obsahový marketing a jak ho využít ve vašem podnikání. Představíme si také naši právě vydanou knihu, která se obsahovému marketingu věnuje. Na konci vyhodnotím soutěž o knihu zdarma. Po skončení bude k dispozici záznam webináře na našem blogu.

Jak vyhrát výtisk knihy 

Každý účastník webináře se může zapojit do soutěže o výtisk nové knihy. Pro výhru stačí, když nám pošle svůj dotaz týkající se jakkoliv obsahového marketingu na náš e-mail info@vceliste.cz. Na několik nejlepších dotazů při webináři odpovím a ke konci vyhlásím výherce s nejzajímavějším dotazem, který knihu získá.

Těším se na dotazy, které zašlete e-mailem, a na vaši účast v úterý.

Sdílejte:

Zakladatel projektu Včeliště. Pracuje na mnoha českých i zahraničních projektech, pro které zajišťuje optimalizaci pro vyhledávače.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top