skip to Main Content
10 Vět, Které Neradi Slyšíme Od Klientů – A Co Bychom Si Přáli Slyšet

10 vět, které neradi slyšíme od klientů – a co bychom si přáli slyšet

Agentury versus klienti. Dva rozdílné světy, které se mnohdy nechápou. Na vině je většinou nejasná komunikace na obou stranách. I proto jsem ve Včelišti požádala projektové manažery, obsahové stratégy, SEO specialisty, copywritery i grafiky a společně jsme sepsali 10 vět, které neradi slyšíme od klientů, a co bychom místo nich slyšeli raději.

Přečíst celý článek
Zpětná Vazba Je (nejen) V Online Marketingu K Nezaplacení. Jak Na Ni?

Zpětná vazba je (nejen) v online marketingu k nezaplacení. Jak na ni?

„Není to úplně ono.“ nebo „Představoval jsem si to jinak, ale konkrétní příklad nemám.“ Už jste někdy slyšeli tyto odpovědi? Nebo se v nich dokonce vidíte? Pokud spolupracujete s agenturou nebo freelancerem, je poskytnutí zpětné vazby nezbytností pro úspěšnou spolupráci. Mluvíme však o konstruktivních připomínkách či návrzích, ne o výrocích, které jsme zmínili hned v úvodu. Pokračujte ve čtení a dozvíte se, proč se kvalitní zpětné vazbě rozhodně nevyhýbat, jaké jsou její zásady a konkrétní příklady, jak na ni.

Přečíst celý článek
Segmentace A E-mail Marketing Pro Pokročilé – 2. Díl

Segmentace a e-mail marketing pro pokročilé – 2. díl

V minulém díle seriálu o e-mail marketingu pro pokročilé jsme nakousli základy segmentace. Dozvěděli jste se, že segmentace se zpravidla rozlišuje na dva hlavní proudy. První proud, segmentaci z hlediska demografických údajů, jsme podrobněji probírali minule. Dnes vám představíme dalším možnosti segmentace, které se do minulého článku nevešly.

Přečíst celý článek
Back To Top

Na těchto stránkách užíváme cookies. Proti jejich sběru na základě oprávněného zájmu se můžete odvolat na info@vceliste.cz, nebo budeme rádi, když nám jejich užívání odsouhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close