skip to Main Content
Kurz sociálních sítí zdarma

Seznamte se se základy marketingu na sociálních sítích – názorně, přehledně a zdarma

Nejste si jisti, jestli jsou sociální sítě opravdu tak skvělým marketingovým nástrojem a právě pro vás? Mohou být, když se naučíte, jak s nimi efektivně pracovat. Nechte se provést základy marketingu na sociálních sítích – zdarma, s názornými ukázkami a doporučeními ověřenými v praxi. Naše specialistka na sociální sítě a projektová manažerka Barbora Žižková vám ukáže, jak na sociální sítě, aby si uživatelé oblíbili vaše příspěvky i váš brand. 

Kurz sociálních sítí nabitý obsahem a vhodný pro každého

Ať už s marketingem na sociálních sítích teprve začínáte, nebo potřebujete vylepšit stávající propagaci, ať už jste nějaký social media kurz absolvovali, nebo vás čeká premiéra, pojďte si společně s Barborou projít, jaké sítě zvolit a jaký obsah na nich tvořit

Barbora vás během necelých dvou hodin seznámí s výhodami i nástrahami sociálních sítí, ukáže, na co si dát pozor při psaní textací a jaké formáty příspěvků využívat, naučí vás vyhodnocovat výsledky a mnoho dalšího. 

„Socky“ od A do Z

Školení sociálních sítí, které jsme připravili v rámci Akademie Včeliště, vám umožní se zdarma dozvědět to nejdůležitější, abyste mohli dělat marketing na sociálních sítích opravdu efektivně. Co konkrétně v kurzu probereme, a to včetně praktických ukázek?

  • Jak vám sociální sítě mohou pomoci ve vašem podnikání.
  • Jak využít potenciál sociálních sítí naplno.
  • Které platformy jsou vhodné právě pro vás a proč.
  • Jak funguje Facebook, jak správně nastavit a používat Meta Business Suite a jakými příspěvky firemní stránku na Facebooku plnit, aby přitáhla sledující. 
  • Čemu věnovat pozornost při nastavení profilu na Instagramu, od čeho se odvíjí úspěch na této síti a jak zde přistoupit k šíření povědomí o značce, ale také k propagaci produktů a služeb.
  • Čím je specifická sociální síť X (dříve Twitter), jak si na ní založit účet a jak na tweety, které přispějí k budování vaší firemní image.
  • Kdy si můžete vytvořit firemní profil na LinkedInu a jakému obsahu se zde věnovat.
  • Jak se blýsknout na YouTube, čím zaujmout na TikToku a jak se prosadit na Pinterestu. 
  • Jak dodat vašemu marketingu na sociálních sítích strategický rozměr, abyste věděli co a proč na sociálních sítích dělat.
  • Proč je důležité mít publikační plán, jak často publikovat a na co si před publikací dát pozor. 
  • Jak marketing na sociálních sítích vyhodnocovat, nacházet slabiny a odstraňovat je.

Nastartujte marketing na sociálních sítích během dvou hodin

Naší vizí je pomoci co nejvíce lidem vytvořit si dlouhodobou konkurenční výhodu, třeba právě pomocí sociálních sítí, které jsou jednou z našich specializací ve Včelišti. Vyhraďte si necelé dvě hodinky času na náš kurz, který vám pomůže se na „sockách“ správně odpíchnout.

Naučte se základy marketingu na sociálních sítích ZDARMA

Zviditelněte svou firmu a budujte brand. Školení sociálních sítí s praktickými ukázkami a srozumitelným výkladem. Těšíme se na vás!

Sdílejte:

Katka ve Včelišti působí jako obsahový stratég a copywriter. Každou větu převrátí naruby a zase zpátky, než s ní je spokojená.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top