skip to Main Content
Spouštíme web Mailujeme.cz.

Spouštíme Mailujeme.cz – 1. nezávislý portál o e-mailingu v ČR

O e-mailingu jsme toho na blogu Včeliště sepsali už mnoho, ale teď pouštíme do online světa úplně nový formát. Nezávislý projekt Mailujeme.cz, který vás provede e-mail marketingem od A do Z.

Mailujeme.cz – nezávislý portál o e-mailingu v ČR

Proč se nám ve hlavách začala rodit myšlenka se vznikem Mailujeme.cz?

Na českém internetu jsme nenašli místo, kde by se nezávisle a do hloubky probíral e-mailing. Narazili jsme jen na weby agentur, které používají jeden nástroj, nebo weby samotných e-mailových nástrojů. Návody a články jsou tak spojené jen s možnostmi jednoho nástroje, který autoři staví na piedestal.

Pravdou ovšem je, že všechny nástroje mají své plusy a minusy. Ve Včelišti jsme jich vyzkoušeli několik, proto vám můžeme předat různé zkušenosti – a vy sami se rozhodnete, co je pro vás nejlepší. Mailujeme.cz bude přesně tím místem, kde se s vámi podělíme o své know-how.

Pro koho je projekt Mailujeme.cz stvořen?

  • Pro marketéry, kteří začínají s e-mailingem nebo ho chtějí vylepšit.
  • Pro majitele firem, kteří se pouští do e-mailingu, případně už ho dělají, ale nepřináší jim to výsledky, které by si představovali.
  • Pro marketingové manažery ve firmách, kteří chtějí zefektivnit e-mailový marketing.

Co všechno na Mailujeme.cz najdete?

  • Srovnání e-mailingových nástrojů – výběr vhodného nástroje je základním stavebním kamenem úspěšných e-mailových kampaní. Nebudeme žádný propagovat. Vybrali jsme ty populární a zhodnotili, v čem vynikají a co u nich pokulhává. Přečtěte si naše porovnání e-mailingových nástrojů a vaše volba bude hned o něco snazší.

Populární nástroje pro e-mailing.

  • Návody, jak na efektivnější e-mailové kampaně – potřebujete rozšířit svou databázi, dochází vám nápady, o čem psát, nebo potřebujete zlepšit doručitelnost? Jak na to zjistíte na Mailujeme. A to jen začínáme. Podíváme se na 7 nejdůležitějších metrik, automatizaci, segmentaci a předáme vám zkušenosti z praxe.
  • Nabitý e-book o e-mail marketingu – pro ty, kteří nemají dost. Celých 60 stran tipů na e-mailing a 10 kroků úspěšné e-mailové strategie, díky kterým pochopíte, jak s e-mail marketingem komplexně pracovat, a začnete psát e-maily, na které vaši zákazníci jen tak nezapomenou. Stáhněte si jej zde.

Naším cílem bylo a je, aby na Mailujeme.cz našli cenné informace jak absolutní začátečníci, tak i pokročilejší uživatelé e-mailingu, ba dokonce specialisté. Jsme na startovní čáře a budeme nesmírně vděční za vaše reakce. Chybí vám na Mailujeme.cz něco? Potýkáte se v e-mailingu s prekérní záležitostí, kterou se vám nedaří vyřešit, nebo se naopak chcete podělit s ostatními o své zkušenosti? Napište nám do komentářů.

Navštivte první nezávislý portál o e-mailingu

Dozvíte se, který nástroj je pro vás vhodný, jak segmentovat kontakty, jak vytvářet e-maily, které nebudou končit v koši, a jak vyhodnocovat konkrétní výsledky.

Sdílejte:

Tereza si své první peníze za textařinu vydělala už na základní škole při přepisování slohů pro spolužáky. Od té doby píše vlastně pořád. Od povídek psaných na psacím stroji přesedlala na práci redaktorky, vyzkoušela si psací továrnu při práci ve slevovém portálu a prošla i tvrdou SEO školou v online marketingové agentuře. Na Včelišti se však stará nejen o články, ale o veškerý obsah svých klientů.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top