skip to Main Content
Kafe a marketing s Petrou Dolejšovou.

Právo a nuda? Petra Dolejšová vás přesvědčí, že to tak není

Působí křehce, ale její lokty jsou ostré jako břitva. Charismatická a sympatická Petra Dolejšová je už pět let advokátkou a jednatelkou advokátní kanceláře eLegal. Dala dohromady desetičlenný tým, který právními případy doslova žije. A hlavní pole působnosti Petry? Právo v marketingu a e-commerce světě. Tam si plave jako ryba ve vodě. A stejně skvěle se cítí, pokud může školit a předvést věřícím i nevěřícím Tomášům, že právo není nuda.

Zaujalo vás, jak může právničina v dnešním světě vypadat zajímavě? Pak máte jedinečnou možnost stát se jedním z 20 účastníků akce Kafe a marketing, která vypukne ve čtvrtek 16. ledna ve Standard Cafe na Praze 1. Setkáte se tady s Petrou Dolejšovou a dalšími marketingovými nadšenci, kteří příliš neholdují běžným přednáškám, ale radši si popovídají mezi 4, 8, ale i 40 očima. Akce vám padne jako ulitá, ať už jste marketér na volné noze nebo pracujete v tomto oboru ve větší nebo střední firmě.

O čem bude na Kafe a marketingu řeč? 

Jak už tomu bylo při minulých setkáních u kafe, i tentokrát se dozvíte, co byste jinde nezjistili. Málokterý úspěšný podnikatel se svěří veřejnosti s tím, co se mu nepovedlo. Ale naši hosté to dělají. Buď dobrovolně, nebo se jich šikovně zeptá moderátor Josef Řezníček. A Petru vyslechne také.

Už teď Petra Dolejšová přislíbila povídání o výhodách a nevýhodách budování osobního brandu lidí ve firmě. Inspiraci načerpáte i při jejím vyprávění o konkurenci, s níž vedla a neustále úspěšně vede souboj. Na řadu přijdou i její špatné kroky na cestě za úspěchem, které ale atraktivní advokátka bere jako školu života, nikoli prohru.

Věděli jste, že Petra Dolejšová miluje konference? Pečlivě si vybírá takové, na kterých se může se svou kanceláří pořádně blýsknout. Jak na to? Přijďte a poslechněte si to!

Ptejte se, co hrdlo ráčí

Výhodou Kafe a Marketingu je možnost ptát se na cokoliv, co vás k danému tématu napadne. Proto si klidně připravte otázky do svých bločků, na cár papíru anebo je napište předem na e-mail moderátora Josefa Řezníčka josef@vceliste.cz. Své otázky na Petru můžete napsat i na facebookovou stránku. Moc se na všechny dotazy těšíme. A Petra Dolejšová už určitě taky.

Máte už židli? Zájemci jsou v řadě

Kafe a Marketing patří mezi hojně navštěvované akce. A jak mohou dosavadní účastníci potvrdit, kdo dřív přijde, ten sedí blíž k hostovi. Pokud chcete zavčasu obsadit dobré místo, radši přijďte o akademickou čtvrthodinku dřív, tedy v 17:45. Už teď se na vás těšíme.

Právě vy můžete být VIP návštěvníkem!

Kdo dřív přijde… však víte. Místo máme jen pro 20 milovníků diskusí o marketingu. Pokud víte, že vy byste rozhodně měli být mezi nimi, rezervujte si místo předem. Budeme vám ho držet zuby nehty.

Sdílejte:

Patnáctiletá praxe v tvorbě různých textů mluví za vše. Copywriterka Lenka dokáže pomocí textů „prodat" vše od zápalek až po nové BMW. Textařinou žije už od střední školy, kdy propadla novinařině, psaní knihy a následně i marketingu.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top