skip to Main Content
Kafe a marketing s Terezou Kučerovou.

Kafe a marketing s Terezou Kučerovou o cestě Holky z digitálu

Při příležitosti dalšího Kafe a marketingu jsme si popovídali s Terezou Kučerovou, kterou můžete znát jako Holku z digitálu. Účastníkům přiblížila svou cestu digitálním marketingem od počátku až po současnost a pobavila je mnoha historkami ze zákulisí. Večerem provázel a Tereze pokládal otázky Josef Řezníček, záznam z akce můžete nyní zhlédnout nebo si poslechnout i vy. Kafe a marketing se vrátí opět v září, do té doby na viděnou.

Videocast

Poslechněte si podcast zde

 

Stáhnout podcast si můžete zde.

Minulé díly podcastů si můžete prohlédnout zde.

Odkazy k podcastu

@holkazdigitalu

kafeamarketing.cz

Pusťte si podcast a odebírejte kanál na iTunes

Náš iTunes kanál najdete zde, budeme rádi, když ho budete odebírat. Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás u dalšího dílu.

Najdete nás i na Spotify

Pokud si chcete podcast poslechnout pomocí služby Spotify, můžete tak učinit zde.

Sdílejte:

Specialista na obsahový marketing se zálibou v českém jazyce. Každý text ve Včelišti projde jeho rukama.

3 komentářů k zobrazení

  1. Zdravím do Včeliště,

    musím ještě jednou poděkovat za příjemný posezení na akci kafe a marketing. Je to opravdu povedená akce a děkujeme za čas, který strávíte s přípravou a pořádáním. Korona virus již bude končit a tak doufám, že bude další sezení. Pokud bych se mohl přimluvit, tak super setkání je s lidmi, kteří dokázali rozjet eshop a nebo jakýkoli projekt. Praktické rady s člověk, který již něco provozuje, nás může posouvat. Musím říct, že je to motivace slyšet, jak se lidem povede, vybudovat prosperující firmu. I my se snažíme o eshop s českými šperky – https://www.hgm.cz/sperky-swarovski/. Doufám, že se nám povede být jednou na druhé straně. Motivace je a teď jen práce. Ještě jednou děkujeme Včelišti a budeme se těšit na další příjemné setkání. S pozdravem HGM

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top