skip to Main Content
Marketingové konference v roce 2020.

Které konference budou stát v roce 2020 za to

Stejně jako každý rok bude i ten letošní nabitý mnoha konferencemi a přednáškami, ze kterých si odneseme ponaučení pro naše podnikání.  A abyste získali o akcích konajících se tento rok přehled, připravili jsme pro vás seznam těch nejzajímavějších.

4. ročník Content marketing

Content marketing, 4. ročník.

O akci:

Začneme povinností pro ty, kteří se zajímají o obsahový marketing. Čtvrtý ročník konference Content marketing se koná již 6. února a představí nám vstup do nové dekády obsahu. Na konferenci přednesou příspěvky Belgičan Pieter Vereertbrugghen, Šárka Hamanová z Ambiente nebo Kateřina Borovanská. Konference nese podtitul Závazek značek, takže to nebude pouze o obsahu, ale i o propojení s brandem a jeho příběhem.

Více informací zde.

Kdy a v kolik: 6. února, 9.30–15.30

Kam dorazit:

Reshoper – největší česká e-commerce konference

O akci:

Nejen konference, ale i veletrh. To je Reshoper, který snad ani nemusíme představovat. Přednášek si určitě užijete dosyta, co ale Reshoper odlišuje od ostatních konferencí je třeba poradenská zóna, kde vám odborníci ze všech oborů online marketingu poradí konkrétně s vaším problémem. Setkáte se zde třeba s Honzou Kvasničkou (UX) nebo Petrou Dolejšovou (eLegal), která byla hostem posledního Kafe a marketingu.

Více informací zde.

Kdy a v kolik: 30. ledna, 8.00–23.30

Kam dorazit:

Retail summit – jedno z největších setkání retailu v Evropě

O akci:

Poslechnout si vystoupení předních domácích i zahraničních podnikatelů, manažerů a expertů, vyměnit si názory s dalšími retailery a výrobci – to vše můžete na dalším Retail summitu. Poslechnete si zde třeba i Lukáše Havláska ze Shopsys, který zde přednese příspěvek „E-shop 2025“. S Lukášem se můžete seznámit i v našem rozhovoru zde.

Více informací tady.

Kdy: 3.–5. února

Kam dorazit:

Barcampy – netradiční konference

O akci:

Vypsané jsou zatím pouze kolínský a pražský Barcamp. Návštěvou ani jednoho však neprohloupíte, zvlášť pokud preferujete komornější akce – můžete počítat „pouze“ s několika stovkami návštěvníků. Na tom pražském se můžete také potkat s Pepou Řezníčkem, který zde bude mít přednášku o tom, co ho přimělo založit marketingovou agenturu.

Více informací zde.

Kdy a v kolik: 28. března, od 8.00 (Praha)

Kam dorazit:

Czech On-line Expo – největší český e-commerce veletrh

O akci:

2.–3. dubna, v Praze Holešovicích, přes 150 řečníků, 15 tematických konferencí – je třeba dodávat ještě něco jiného? Pokud vás alespoň částečně zajímá oblast PPC, SEO, analýza dat, UX, e-commerce, e-mailing nebo sociální sítě, tady se rozhodně nudit nebudete. O automatizaci v e-mailingu zde bude mít blok Kateřina Fišerová ze SmartEmailingu, rozhodně doporučujeme přijít si ji poslechnout.

Více informací zde.

Kdy: 2.–3. dubna

Kam dorazit:

Pro fajnšmekry – Marketing festival

O akci:

Celosvětově uznávaný marketingový odborník Les Binet v upoutávce vyzývá, abyste vyhodili všechny své zaměstnance a sestavili nulový rozpočet. To je docela provokativní myšlenka, že? Pokud se chcete dozvědět více, dorazte 23.–24. dubna do Pražského kongresové centra.

Více informací zde.

Kdy: 23.–24. dubna

Kam dorazit:

Ze světa online marketingu už vám nic neuteče

Přihlaste se k odběru včelištího newsletteru a budete o všem, čím se na blogu zabýváme, vědět jako první.

Obsah je vždy až na prvním místě – Content first

O akci:

Případové studie, úspěchy přednášejících, ale také jejich „fuckupy“. Vše však podloženo konkrétními čísly, výsledky a poučením pro vás, posluchače. Taková bude konference Content first, na kterou si můžete vyhradit čtvrtek 21. května.

Více informací zde.

Kdy a v kolik: 21. května, 9.00–17.00

Kam dorazit:

A co zákaznická podpora? Support Day 2020

O akci:

Chcete, aby se k vám zákazníci rádi vraceli a neutekli ke konkurenci? Tak o ně řádně pečujte – třeba i s vědomostmi, které získáte na konferenci Support Day 2020. Své si zde najdou provozovatelé e-shopů, majitelé firem i přímo pracovníci zákaznické podpory. Věděli jste například, že 80 % firem si myslí, že má skvělou zákaznickou péči, ale pouze 8 procent zákazníků to říká o firmách? Buďte mezi těmito 8 procenty i vy.

Více informací zde.

Kdy: 27. května

Kam dorazit:

I v Ostravě se přednáší – MarketingON

O akci:

Konkrétně na akci MarketingON, kterou pořádá AdVisio. Čekají vás tady 3 přednášky – přednášející ještě nejsou uvedeni, tak můžete v napětí sledovat web.

Více informací zde.

Kdy a v kolik: 28. května v 16.00

Kam dorazit:

Nepodceňujte LinkedIn

O akci:

Do Prahy se v červnu vrací konference LinkedIn Summit. Zatímco dopoledne si zde najdou něco všichni návštěvníci, odpoledne si můžete vybrat, jestli vás více zajímá HR, nebo marketing. Line-up bude již brzy upřesněn.

Více informací zde.

Kdy: 16. června

Kam dorazit:

Restartuje své myšlení o online marketingu

O akci:

V první polovině roku na vás čekají Data Restart, věnovaný analytice, E-mail Restart plný praktických tipů a návodů pro váš e-mailing a SEO Restart, kde se dozvíte, jaké jsou v SEO trendy pro rok 2020.

Kdy a v kolik: 5. března (data), 14. května (e-mail), 11. června (SEO), vždy od 9.00 do 17.00

Kam dorazit:

Kafe a marketing

O akci:

Každý měsíc pořádáme jménem Včeliště neformální setkání se zajímavými hosty. Naposledy to byla Petra Dolejšová, dalšího hosta představíme již brzy. Sledujte náš web i naše facebookové stránky a nic vám neuteče. Na akcích pořizujeme i záznam, diskuze u jednoho stolu na něm však není, tak se za námi stavte a vyzpovídejte hosta osobně.

Kdy: 27.2.2020

Kam dorazit:

To bychom za sebou měli první polovinu roku 2020. Je toho docela dost, nemyslíte? A další polovina roku na tom nebude jinak, čeká nás Marketing Mix, Emailing 2020, Czech Internet Forum, WebTop100 nebo poslední ze série restartů věnující se brandu. Nebojte, vše vám připomeneme s detailními informacemi zase za půl roku.

Zapomněli jsme na nějakou konferenci, o které si myslíte, že by v seznamu neměla chybět? Dejte nám vědět do komentářů, budeme jedině rádi. A nezapomeňte zkusit štěstí v soutěži.

Ze světa online marketingu už vám nic neuteče

Přihlaste se k odběru včelištího newsletteru a budete o všem, čím se na blogu zabýváme, vědět jako první.

Sdílejte:

Specialista na obsahový marketing se zálibou v českém jazyce. Každý text ve Včelišti projde jeho rukama.

2 komentářů k zobrazení

  1. Hezký den, za naši agenturu BESTETO doplním PPC na stojáka, které pravidelně pořádáme několikrát do roka, plus letos chystáme na 4. března velké celodenní setkání PPC lidu v Brně. https://www.besteto.cz/ppc-na-stojaka-15-pozvanka

    No a pak v červnu děláme Nekonferenci, přesný termín je zatím ve hvězdách, ale sdílím link, kam budeme informace doplňovat 🙂
    https://www.besteto.cz/tema/nekonference

    Většina akcí je zdarma, anebo za velmi rozumnou cenu.

    Díky!

  2. Pekný deň prajeme z Mergada.

    Ecommerce inšpiráciu príďte nazbierať aj 19.3. do brnenského BuranTeatru na prvý Winter MergadoFest s hlavnou témou Expnazia do zahraničia. V septembri nebude chýbať klasický, už štvrtý ročník MergadoFestu, ktorý sa bude konať 17.9. v Brne.

    Viac informácií nájdete na našom webe – https://www.mergado.cz/winter-mergadofest-2020.

    Ďakujeme za doplnenie a tešíme sa na všetkých účastníkov.

    Za Mergado Petra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top