skip to Main Content

Podzimní marketingové konference 2023

Obohaťte se novými nápady. Podívejte se, jaké trendy formují budoucnost marketingu a rozšiřte síť svých kontaktů. Dopřejte si odpočinek na jedné z marketingových akcí, kde se potkáte s řadou úspěšných osobností.

ShopCamp

Odborné přednášky a praktické workshopy. Přátelská atmosféra v kombinaci s neformálním networkingem je ideální příležitost, jak navázat cenné kontakty. Na ShopCampu uvidíte řadu předních osobností českého marketingového pole:

  • Pavel Ungr bude přednášet o umělé inteligenci v oblasti SEO – v čem AI e-shopům pomůže a v čem naopak méně.
  • O umělé inteligenci promluví i Vladimír Šandera, konkrétně o personalizaci návštěvníků za využití AI chatbota.
  • Petr Handlíř přiblíží reklamy na Facebooku. Co v propagaci funguje, čemu se vyhnout a jak zvýšit ziskovost kampaní.

Těšit se můžete i na další témata v podání zkušených marketingových specialistů, jako je třeba zahraniční expanze, Google Analytics 4 nebo e-mailing. 

Kdy: čtvrtek 7. září 2023

Kde: Thákurova 9, Praha

E-commerce day

Pokud spravujete e-shop, účast na E-commerce day rozhodně zvažte. Vystoupí zde skuteční odborníci, kteří se věnují oblasti marketingu, účetnictví, práva, SEO nebo umělé inteligence. Na čí přednášky a workshopy se můžete těšit?

  • Michal Binka poradí, jak implementovat analýzu klíčových slov pro e-shop a co by v ní určitě nemělo chybět.
  • Martin Krček se specializuje na efektivní využívání umělé inteligence.
  • Ondřej Ratajský prozradí, jak motivovat zákazníka k dalším nákupům na vašem e-shopu.
  • Vojtěch Mareš ukáže, jak získat více tržeb díky proaktivní komunikaci.

Kdy: sobota 23. září 2023

Kde: Cyrilská 7, Brno

Kafe a marketing

V září se potkáme s marketingovým ředitelem Portu Ondřejem Karanským. Jeho profesní život prolínají dva obory – marketing a finance, takže řeč bude o marketingu ve finančním sektoru. O obsahovém marketingu portu.cz promluví na Kafe a marketingu na konci září. Mimo jiné se dozvíte, jaký obsah tvoří, jaké jim přináší výsledky a jaké jsou jeho náklady.

Kdy: úterý 26. září 2023

Kde: Crepes&Coffee, Praha 8

Buďte u toho s námi

Rezervujte si místo na Kafe a marketing už teď, ať máte jistotu, že na akci nebudete chybět. Těšíme se na vás.

Mobile Marketing Forum

Většina zákazníků navštěvuje webové stránky přes telefon. Proto byste rozhodně neměli chybět na konferenci Mobile Marketing Forum, kde se dozvíte o nejnovějších trendech, možnostech propagace a monetizace mobilních aplikací, zabezpečení dat a jejich ochrany z pohledu současné legislativy.

Kdy: úterý 3. října 2023

Kde: Národní 22, Praha 1

Brand Management 2023

Největší česká konference o značkách, kde si vyměníte zkušenosti se zástupci firem a seniorními manažery marketingu. Téma letošního Brand Managementu 2023 je jasné – růst značek a byznysu. 

Konferenci doplní i dva významní zahraniční hosté:

  • Jenni Romaniuk, která je přední expertkou na hodnotu značky, efektivitu reklamy a mentální dostupnosti. Mimo jiné je autorkou knihy Building Distinctive Brand Assets a spoluautorkou publikace How Brands Grow Part 2, na které se podílela spolu s profesorem Byronem Sharpem.
  • Les Binet je světově uznávaným odborníkem na efektivitu a hodnocení marketingu a spoluautorem nejcitovanější knihy The Long and Short of it. 

Kdy: úterý 3. října 2023

Kde: Na Strži 2097/63, Praha 4

MERGADO MeetUp

Jídlo a pití zdarma, neformální debata o současné e-commerce a spousta kolegů z branže. Taková bude další z MERGADO akcí, tentokrát 12. října v Praze. Přijďte se podělit na čem aktuálně pracujete, co se vám podařilo i co byste naopak rádi vylepšili.

Kdy: čtvrtek 12. října 2023

Kde: Žitná 1578, 120 00 Nové Město, Praha

Zákazník 2030

Digitalizace, umělá inteligence, technologie, diverzita. Klíčové pojmy, které mění podobu současného marketingu. Rychlost a schopnost inovace patří mezi zásadní atributy úspěšných firem. Na konferenci Zákazník 2030 se mimo jiné dozvíte:

  • Jak se mění nákupní chování zákazníků?
  • Co a jak formuje naše vztahy se zákazníky?
  • Do čeho budeme investovat a kde se naopak nabízí úspora?

Spolu s odborníky zabrouzdáte do témat, jako jsou e-commerce, bankovnictví, automotive, pivovarství, zdravé potraviny i biozemědělství. Jak je vidět, program bude opravdu pestrý

Kdy: čtvrtek 12. října 2023 

Kde: Pernerova 697/35, Praha 8

Co ještě nevíte o TikToku

TikTok je jedna z nejrychleji rostoucích sociálních sítí. A protože se předpokládá, že oproti ostatním stále poroste, určitě zvažte účast na online konferenci Co ještě nevíte o TikToku. Dozvíte se, jak spravovat obsah, co vám může pomoci při tvorbě obsahu a jak efektivně využít placené reklamní formáty.

Kdy: čtvrtek 9. listopadu 2023 

Kde: online

Forum Media 2023

Média, marketing a komunikace. Forum Media 2023 má rozhodně co nabídnout. Zúčastní se i řada významných osobností ze zahraničí, mezi kterými vystoupí:

  • Gareth Thompson – který má více než 20 let zkušeností v podnikovém, finančním a technologickém sektoru PR v Evropě a USA. 
  • Alexandra Borchardt – mentorka projektu Světové asociace novin zaměřeného na digitální transformaci redakcí, která přednáší o leadershipu a strategiích. 
  • Lionel Zetter – expert v oboru komunikace s více než čtyřicetiletou praxí. Za svou práci v oblasti komunikace veřejné správy a politických kampaní získal řadu profesních ocenění.
  • Jeremy Galbraith – zakladatel poradenské sítě Boldt propojující zkušené profesionály ve strategické komunikaci a řízení změn.

Kdy: čtvrtek 9. listopadu 2023

Kde: Českomoravská 2345/17, Praha

B2B Konference

Konferenci ocení majitelé, CEO i obchodní zástupci firem, kteří působí na B2B trhu. Čekají vás přednášky, případové studie, panelové diskuze a po skončení akce i networking. 

Co B2B Konference nabídne:

  • Co na B2B trhu funguje a naopak nefunguje?
  • Jak najít rovnováhu mezi obchodem, marketingem, brandem a výkonem?
  • Jak správně nastavit byznys a zároveň mít vyvážené marketingové strategie? 

Kdy: středa 22. listopadu 2023

Kde: Na Strži 1702/65, Praha 4

E-shop Tour

Pokládejte otázky, diskutujte a sbírejte kontakty. E-shop Tour je akce menšího formátu pro 50 e-shopařů, díky čemuž nabízí přátelskou atmosféru a efektivnější sdílení zkušeností. Těšit se můžete na přednášky, bohatou diskuzi i přínosný networking. 

Program je zaměřen na následující otázky a témata:

  • Které metriky sledovat, abyste z kampaní vytěžili maximum?
  • Jaké jsou trendy v oblasti e-commerce?
  • Jak strategicky srovnat sebe i konkurenci?
  • Co nového přineslo Google Analytics 4?
  • A co vývoj AI a chatbotů?

Akce se uskuteční:

  • Brno: čtvrtek 14. září 2023 na adrese Cyrilská 7, Brno
  • Zlín: čtvrtek 5. října 2023 na adrese tř. Tomáše Bati 829, Zlín
  • Ostrava: čtvrtek 12. října 2023 na adrese Sokolská tř. 1263/24, Ostrava

Zahraniční online konference o marketingu

V dnešním globalizovaném světě se marketing stává stále více mezinárodním fenoménem. Inspiraci tak můžete načerpat i v zahraničí, a přitom můžete zůstat v pohodlí svého domova:

  • brightonSEO, na kterou si udělejte volno 14.–15. září. Stěžejním tématem bude svět optimalizace pro vyhledávače.
  • ADworld Experience si zapište do diáře na 5.–6. října. Pokud se věnujete oblasti PPC kampaní, určitě se přihlaste na online vysílání. 
  • Social Media Week Europe, která se koná 10.–11. října a je zaměřen na sociální média. Dozvíte se osvědčené postupy i taktiky. Zkušení marketingoví specialisté vám řeknou, v čem pohořeli a na co si dát pozor.

Konference jako zdroj inspirace

Už víte, na kterou z konferencí se letos vydáte? Podělte se s námi v komentářích.

Sdílejte:

Míša se věnuje především copywritingu a SEO. Historicky se do týmu dostala díky stáži a prošla si tak všemi oblastmi marketingu.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top