skip to Main Content
Kafe a marketing Adam Dunovsky Brocast

Přijďte zjistit, jak spustit úspěšný firemní podcast

Dá se podcast využít v podnikání? A jak s ním vůbec začít? To a mnoho dalšího nám prozradí Adam Dunovský, co-host podcastu Brocast, který v posledních letech získal několik cen, včetně 1. místa v anketě Podcast roku. S Adamem se sejdeme u kafe ve středu 30. listopadu.

Podcast, kam se podíváš

Brocast natáčí Adam společně se svým bratrem Tomášem už čtyři roky a pravidelně zdolávají nejvyšší příčky poslechovosti díky více než 2 milionům zhlédnutí/poslechů měsíčně. Mimo to se Adam významně podílí na podcastech Cesta s EY a Cukrfree. Kdo jiný by nám tedy mohl vysvětlit fungování tohoto velmi oblíbeného formátu než právě on? 

Bude nás zajímat…

  • Kdy a jak začít s firemním podcastem?
  • Natáčet vlastními silami, nebo to někomu svěřit?
  • Jaká výbava je potřeba a kolik stojí?
  • Koho zvát a jak moc se (ne)připravovat?
  • Jak vznikal Brocast a s čím se ze začátku potýkal?

Kdy a kde se s Adamem potkáme?

Těšíme se na vás 30. listopadu v krásných prostorách Impact Hubu K10 (Koperníkova 10, Praha 2 – Vinohrady). Josef Řezníček, zakladatel Včeliště, začne Adama zpovídat v 17:00, ale vy si přijďte zabrat to nejlepší místo už v 16:45. Stihnete se tak v klidu občerstvit a třeba i trochu zanetworkovat.

Máme vám držet židli?

Uvidíme se ve středu 30. listopadu v pražském Impact Hubu K10? Vstupenka stojí 200 Kč, v ceně máte kafe a drobné občerstvení.

Sdílejte:

Katka ve Včelišti působí jako obsahový stratég a copywriter. Každou větu převrátí naruby a zase zpátky, než s ní je spokojená.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top