skip to Main Content
Kafe a marketing Lubor Malý

Jak najít skvělé zaměstnance? Přijďte načerpat inspiraci v oblasti HR marketingu

Skvělé zaměstnance najdete díky efektivnímu HR marketingu. Jak na to, nám prozradí Lubor Malý, marketingový specialista a autor knihy HR marketing. Přijďte si s ním popovídat do nových prostor, kde si můžete zároveň pochutnat na skvělé kávě a výborných palačinkách.

Jak aplikovat marketingové principy do personalistiky

Lubor Malý to ví, protože v marketingu se pohybuje už téměř 20 let a posledních 6 se aktivně věnuje problematice HR marketingu. Lubora vyzpovídáme o HR obecně, ale více nás bude zajímat marketing této oblasti. Chybět nebudou ani ukázky z praxe a reálné příklady rozpočtů na HR kampaně. Lubor nerad chodí okolo horké kaše a říká věci na rovinu, takže se určitě dozvíme spoustu užitečných informací.

Josef se zeptá…

  • HR marketing: svépomocí, nebo prostřednictvím agentury?
  • Které sociální sítě zapojit do propagace? 
  • Jaký má být rozsah HR kampaně a jak ji připravit?
  • Jak hledat lidi v oborech, kde je jich nedostatek?
  • Kolik stojí získat skvělého zaměstnance?

Kdy a kde se s Luborem potkáme?

Těšíme se na vás 23. března v nových prostorách – v rodinné kavárně Crepes&Coffee (Střelničná 1680/8, Praha 8), kde můžete „na náš účet“ ochutnat čerstvě praženou kávu, domácí zákusky a sladké i slané francouzské palačinky. Josef Řezníček začne Lubora zpovídat v 19:00, ale vy si přijďte zabrat to nejlepší místo už v 18:45. Stihnete si tak v klidu vybrat z výjimečného menu a třeba i trochu zanetworkovat.

Máme vám držet židli?

Uvidíme se ve středu 23. března v Crepes&Coffee. Vstupenka stojí 200 Kč, v ceně máte kafe a skvělé občerstvení dle vlastního výběru.

Sdílejte:

Katka ve Včelišti působí jako obsahový stratég a copywriter. Každou větu převrátí naruby a zase zpátky, než s ní je spokojená.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top