skip to Main Content
Jak na e-mail marketing? Nechte si poradit od odborníků – zdarma!

Jak správně na e-mail marketing? Nechte si zdarma poradit od největších odborníků!

E-mail marketing je jeden z nejmocnějších nástrojů podnikání na internetu. Pokud náš blog sledujte pravidelně, nejspíš si o tématice e-mailingu už nyní udržujete dostatečný přehled. Vhodných informačních zdrojů ale není nikdy dost. Proto když se na jednom místě sejdou největší tuzemští odborníci, aby během pětivečerního vzdělávacího maratonu předávali své nejnovější poznatky, jsme u nás na Včelišti všemi deseti pro to, abyste měli možnost být u toho.

Konference pro ty, kteří chtějí držet krok

Už podruhé rozvíří vody domácího e-mail marketingu unikátní webinář Email Marketing Online Summit 2017, který od 29. května do 2. června pořádá SmartEmailing. Každý večer si z pohodlí domova budete moct pustit několik tématicky strukturovaných přednášek od těch nejfundovanějších expertů z nejzásadnějších oblastí e-mailingu.

Objeví se mezi nimi i Josef Řezníček od nás ze Včeliště. Pomůže vám s hledáním toho pravého obsahového magnetu, který přitáhne nové zájemce k vašemu newsletteru, a společně s profesionální copywriterkou Lucií Koubek poradí, jak napsat texty, kterými své čtenáře zaujmete. Úplným nováčkům pak ukáže, jak nastartovat úspěšný e-mailing od samého začátku.

Co dalšího se na summitu dozvíte?

Registrací na webinář také získáte cenné informace, jak budovat užitečnou databázi, jak nezískat nálepku spammera nebo co udělat, abyste se už nemuseli obávat příchodu nového nařízení GDPR. A bude toho mnohem víc. Z 15 hodin přednášek si nové poznatky odnesou e-mailingoví nováčci i zkušení e-mail markeťáci.

Přednášejících se budete mít možnost průběžně ptát na to, co vás zajímá. Hlavně si ale díky účasti nenecháte utéct konkurenci – loňský ročník sledovalo přes 4 000 diváků.

A teď to úplně nejdůležitější – registrace na celou akci je zdarma!

Zajímá vás téma e-mailingu?

Navštivte web Mailujeme.cz, kde se dozvíte vše o tvorbě e-mailů, segmentacích, automatizovaných sekvencích, a dokonce vám pomůžeme vybrat i vhodný e-mailingový nástroj, s nímž dosáhnete těch nejlepších výsledků.

Sdílejte:

Zakladatel projektu Včeliště. Pracuje na mnoha českých i zahraničních projektech, pro které zajišťuje optimalizaci pro vyhledávače.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top