skip to Main Content
Kafe a marketing - ženy v byznysu

Kafe a marketing konečně znovu NAŽIVO. Se Ženami v byznysu

29. června se po dvouleté pauze konečně sejdeme offline a vypijeme si kávu společně. Pozvání na toto speciální Kafe a marketing přijaly Alena Barnová a Kateřina Tygl z organizace Ženy v byznysu. S přihlášením neotálejte, máme jen 30 volných židlí.  

Jak úspěšně uspořádat vlastní event?

Inspirativní online i offline akce pořádají Alena Barnová a Kateřina Tygl už pět let. Na červnovém Kafi a marketingu se s námi podělí o konkrétní zákulisní tipy – od cíle eventu přes rozpočet a propagaci až po afterparty. 

Co konkrétně nás bude zajímat?

  • Timeline přípravy eventu
  • Jak vybrat speakery a atraktivní témata
  • Jak nastavit cenu vstupenky, délku akce a termín
  • Jak akci efektivně propagovat

Kde a kdy se sejdeme?

Je to nezvyk: Kafe a marketing se tentokrát nekoná v pohodlí vašeho obýváku, ale v pohodlí Impact Hubu K10 (Koperníkova 10, Praha 2 – Vinohrady). Uvidíme se v úzkém kruhu 30 marketingových nadšenců. 

Zeptejte se Žen v byznysu i vy

Ve druhé části Kafe a marketingu se budeme věnovat právě vašim otázkám. Skvělý bude stoprocentně i živý networking, na který přijde řada po pečlivém vyzpovídání našich hostů.

Můžeme s vámi počítat?

Těšíme se na vás 29. června v 17 hodin v pražském Impact Hubu K10. Vstupenka stojí 200 Kč, v ceně máte kafe i drobné občerstvení.

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top