skip to Main Content
Kafe a marketing Scuk

Lokální, férové a kvalitní Kafe a marketing. S Lukášem Balkem

V letošním prvním jarním Kafi a marketingu se vydáme na největší online farmářské tržiště v ČR. Marketingovým zákulisím Scuku nás provede Lukáš Balek. Připojte se k našemu live streamu ve středu 30. března v 18 hodin a položte našemu hostovi otázky i vy. 

Jedničkou na online farmářském trhu během 5 let

Scuk je místo, odkud z pohodlí domova nakoupíte kvalitní dobroty od lokálních farmářů a pěstitelů. Ze zkušební verze projektu, který vznikl v roce 2017 a nesl název Pivovínomarmeláda, je dnes největší české farmářské tržiště v onlinu. 

Jak se to téhle zapálené partě s jasnou vizí podařilo a jaké překážky museli po cestě překonávat? Těšte se nejen na inspiraci a zkušenosti z praxe, ale i na tvrdá data a konkrétní výsledky. Představí nám je marketingový ředitel Scuku Lukáš Balek.

Co nás bude zajímat?

  • Jak vybudovat spokojený tým, který odvádí dobrou práci?
  • Jak funguje marketing organizátorů a marketing pro farmáře?
  • Jaké jsou hodnoty a zásady Scuku a jak je komunikují se svými fanoušky?
  • Jakou roli hraje v marketingovém mixu blog a jak efektivně recyklovat obsah?
  • Proč je pro Scuk důležitý marketingový výzkum a jaké bariéry odbourává e-mailing?

Využijte příležitost a vyzpovídejte Lukáše i vy

Kafe a marketing jako tradičně moderuje Josef Řezníček ze Včeliště, otázky si ale na hosta neváhejte připravit i vy. Na cokoliv ohledně marketingu ve Scuku se ptejte v komentářích během live streamu (ať už na Facebooku, nebo na YouTube). Odpovědí se dočkáte v druhé, diskuzní části pořadu.

Scukneme se na Kafi a marketingu?

Dejte nám vědět, jestli na Kafe a marketing dorazíte. Na vás i našeho hosta se těšíme ve středu 30. března v 18:00. Vstup je zdarma.

Přijdu na Kafe s Lukášem

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top