skip to Main Content

Marketingové zákulisí Ecomailu. Přijďte na Kafe a marketing s Jakubem Stupkou

Jak funguje marketing na české e-mailingové platformě Ecomail a jaké jsou jeho silné a slabé stránky? To bude hlavním tématem únorového Kafe a marketingu. Nalaďte si ho online z pohodlí vašich obýváků v úterý 23. 2. od 18 hodin. Hostem live streamu je tentokrát spoluzakladatel a provozní ředitel Ecomailu Jakub Stupka.

Postupné budování značky a marketing Ecomailu

„Chtěli jsme růst postupně a bez pomoci investora,“ říká Jakub Stupka, který se v Ecomailu stará o to, aby vše fungovalo. Jak se zakladatelům podařilo vybudovat úspěšný start-up a jakými způsoby se jim osvědčilo značku posilovat? Nejen tyto otázky má na Jakuba připravené moderátor akce Josef Řezníček. Co dalšího se dozvíme?

  • V čem spočívá marketing tažený produktem – na rozdíl od produktu taženého marketingem?
  • Jak vznikal nový editor pro marketingové automatizace a co všechno umí?
  • Jaké jsou konkurenční výhody Ecomailu a kolik má v ČR uživatelů?
  • Proč má smysl pořádat offline akce a jak se odlišit na konferencích od ostatních vystavovatelů?

Cíle Ecomailu a navazující projekty

Jakub Stupka si rád dělá věci podle svého, i když to někdy nemusí vypadat jako nejlepší cesta. Ecomail spoluzaložil v roce 2015 s cílem vytvořit pro malé a střední podnikatele platformu, která umožní dělat chytrý a fungující e-mail marketing i bez pomoci agentury nebo týmu specialistů. Jak se tento cíl podařilo naplnit a jaká další vylepšení plánuje Ecomail do budoucna? I na to přijde řeč na únorovém Kafi a marketingu.

Co zajímá vás? Připravte si na Jakuba Stupku otázky

V první části vysílání tradičně vyzpovídá hosta moderátor akce, druhá část je diskuzní a patří vám, divákům. Dotazy můžete poslat předem na josef@vceliste.cz nebo je napsat přímo v průběhu vysílání do komentářů pod video (ať už na Facebook nebo na YouTube).

Uvidíme se na online Kafi a marketingu?

Sejdeme se 23. února v 18 hodin. Vstup je zdarma a virtuálních židlí máme nespočet, takže se nemusíte bát, že by na vás nezbylo místo. Těšíme se na vás i vaše otázky.

 

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top