skip to Main Content
Kafe a marketing s Jaroslavem Kauckým

O fashion marketingu s Jaroslavem Kauckým

První letní Kafe a marketing bude ve znamení módy. Nenechte si ujít inspirativní povídání s Jaroslavem Kauckým, marketingovým ředitelem UrbanStore a Bibloo – módních portálů, které se spojily do jedné z největších e-commerce fashion skupin v ČR. Přidáte se k nám online 29. června od 18 hodin?

Marketingová strategie brandů UrbanStore a Bibloo

Host červnového live streamu Jaroslav Kaucký se s námi podělí o základní čísla i počty zákazníků, trhů i objednávek. Jaké přínosy mělo spojení oblíbených módních značek pro jejich marketing a jakým největším výzvám Jaroslav čelí jako CMO?

Zpovídat ho bude moderátor Kafe a marketingu Josef Řezníček, ptát se ale můžete i vy. Připravte si otázky na Jaroslava Kauckého v předstihu a pošlete je na josef@vceliste.cz nebo je pište kdykoli v průběhu vysílání do komentářů pod video.

Co nás bude určitě zajímat?

  • Jak probíhá schvalování rozpočtu na marketing
  • Spolupráce s influencery
  • Výhody a nevýhody zbožových vyhledávačů
  • Konkurence na fashion trhu
  • Způsob správy PPC kampaní

V první části večera klade otázky moderátor Josef, v té druhé, diskuzní, přebíráte štafetu vy, naši milí diváci. Využijte jedinečné možnosti zeptat se na cokoli ohledně fashion marketingu profesionála s více než desetiletou zkušeností v e-commerce.

Přijdete na Kafe a marketing s Jaroslavem Kauckým?

Začínáme 29. června 2021 od 18 hodin. Nalaďte si nás z pohodlí obýváku. Vstup je jako vždy ZDARMA. Těšíme se!

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top