skip to Main Content

Chcete na poslední chvíli zachránit vánoční sezónu? Pomozte si kvalitními texty!

Na Vánoce je každý rok času dost, ale najednou se přiblíží tak nečekaně rychle, že by se mohlo zdát, že je pozdě ještě vánoční sezónu a prodeje zachraňovat. Jedna možnost tady však ještě je. Jsou to kvalitní texty, kterými o sobě můžete ještě svým klientům dát vědět, ať už jim chcete sdělit cokoli. Jak na to?

Tip pro B2B – mocný e-mail

Jak jinak byste chtěli své zákazníky – celé firmy – efektivně oslovit než za použití citlivě volených slov umně vyskládaných do e-mailové zprávy? Benefit, který můžete nabídnout v „business to business“ oblasti, je možné navýšení nákladů koncových zákazníků – firem za rok 2015. Klienti rádi nakoupí, jen co si vzpomenou, že konec roku už je vážně za rohem.

Tipy pro B2C – rady, poděkování i přání

Před Vánocemi, především opravdu těsně před nimi, vaši zákazníci – jednotlivci dost pravděpodobně ocení tipy na dárky, které ještě mohou sehnat na poslední chvíli a které udělají radost, jako kdyby byly už měsíc nachystány na tajném místě. Pokud vlastníte e-shop a jste schopni rychle vyexpedovat zásilku, takže objednávka 21. prosince není nejmenší problém, máte vyhráno. Naveďte své zákazníky na vybrané produkty a zařiďte jim šťastné Vánoce.

Další možností je poděkování, které svým zákazníkům můžete rozeslat – v předvánoční náladě můžete využít všudypřítomné jemnosti a něžnosti a trošku zabrnkat na city (v pozitivním slova smyslu). Poděkujte jim za přízeň, bez nich byste to nebyli vy. Popřejte jim krásné svátky a úspěšný nový rok.

Své zákazníky můžete potěšit také třeba volně stažitelným e-bookem, v němž se dozví spoustu zajímavých informací ve čtivé formě. Připravíte jim příjemné překvapení, na které nezapomenou a rádi se k vám vrátí.

woman-865111_960_720Poslední účinnou variantou, jak se ještě před Vánocemi připomenout, je přání na sociálních sítích, které se dostane k fanouškům vaší stránky či vašeho profilu. Každého takové přání potěší, ne že ne.

Jak na to, když nemáte na tvorbu textů kapacity?

Pokud ve své firmě nemáte nikoho, kdo by mohl sepsat přání, poděkování za přízeň nebo článek s tipy na dárečky, nezoufejte. Přenechte starosti CopyVčelce.cz – stačí poslat zadání a podklady a přiblížit svou představu. O tvorbu textu se postarají profesionální copywriteři a ušetří vám spoustu času i trápení, které byste možná absolvovali, kdybyste se rozhodli e-mail či jiný útvar sepsat sami.

 

Sdílejte:

Copywriterka a správkyně sociálních sítí Včeliště.cz, absolventka dvou oborů Technické univerzity v Liberci, básnířka. Vášnivá lyžařka, milovnice psů a času stráveného za volantem i za klávesnicí.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top