skip to Main Content
Kafe a marketing s Karolinou Tomascovou

Jak se dělá marketing ve Správné podprsence, prozradí Karolina Tomascová

Jak i během krize navýšit objednávky v e-shopu na 200 %, a to s minimálními náklady na marketing? Své zkušenosti včetně konkrétních čísel s námi bude na listopadovém online Kafe a marketingu sdílet Karolina Tomascová z úspěšné firmy Správná podprsenka. 

V říjnu jsme si oblíbenou včeliští akci Kafe a marketing vychutnali poprvé online a dostali jsme od vás mnoho nadšených ohlasů. Prozatím v tomto formátu tedy i nadále pokračujeme. Proč je naším listopadovým hostem právě Karolina a o co všechno se s námi podělí?

Z blogerky úspěšnou podnikatelkou

Na začátku byl blog s radami, jak správně vybrat podprsenku. Jeho autorka je dnes spolumajitelkou úspěšné firmy Správná podprsenka, která čítá nejen e-shop, ale i tři kamenné prodejny a několik zaměstnanců. Jak se to Karolině Tomascové podařilo? Na celý příběh včetně rozjezdu e-shopu a zákulisních informací se jí vyptáme v úterý 24. listopadu od 18:00.

Tipy a triky na efektivní nízkonákladový marketing

Karolina se netají tím, že její firma nemá marketingové oddělení, IT, grafika ani copywritera. Objednávky přesto rostou strmě nahoru a spokojených zákaznic i zákazníků přibývá raketovou rychlostí. Jaké jsou Karolininy tipy na efektivní marketing s minimální investicí? Jak těžké byly začátky? Jakou má e-shop návštěvnost, jaký je poměr objednávek z e-shopu vs. z kamenné prodejny a jak se firmě podařilo letošní koronavirovou krizi nejen ustát, ale dokonce počet objednávek několikanásobně zvýšit? Nejen tyto otázky v live streamu zazní.

Vyzpovídejte Karolinu z pohodlí vašeho gauče

Akci moderuje jako tradičně Josef Řezníček, zakladatel Včeliště, prostor pro dotazy ovšem máte i vy. V první části streamu vyzpovídá Karolinu Josef, druhá část je diskuzní a patří především vám. Otázky nám můžete posílat buď ještě před akcí na e-mail josef@vceliste.cz, nebo spontánně přímo během vysílání.

Těšíme se, že se v budoucnu opět setkáme osobně, výhody live streamu ovšem nejsou vůbec k zahození:

  • počet virtuálních židlí je neomezený,
  • své dotazy můžete psát kdykoli během vysílání a nedržet je v paměti až do konce,
  • účast je zdarma – jen přípravu kávy musíme opět nechat na vás.

Přijdete na online Kafe a marketing?

Zaškrtněte si v kalendáři úterý 24. listopadu, zkontrolujte domácí zásoby kávy a připravte si otázky na Karolinu. Těšíme se!

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top