skip to Main Content
Kafe a marketing Lucie Petrakova

Kafe a marketing, co má koule. S Lucií Petrákovou

Letos začneme zostra. A ve Včelišti už to bzučí nedočkavostí! 1. 2. v 18:00 přivítáme ve studiu Lucii Petrákovou, marketingovou ředitelku Železné koule – originální offline i online tělocvičny, kterou si nejde nezamilovat. 

Zkušenosti z praxe, osvědčené tipy, tvrdá data a konkrétní výsledky. To je Kafe a marketing, oblíbená akce, kterou pořádáme už třetím rokem. Díky, že si ji užíváte s námi! Cítíme v kostech (a tentokrát i ve svalech), že lednové Kafe bude stát za to. Proč si ho nenechat ujít?

7milionová kampaň… a jiné koulí parády

Máme radost, že právě inspirativní, energická a boží Lucie Petráková, bývalá moderátorka (a dva roky také ředitelka) v radiu a nyní královna marketingu v Železné kouli, je naším prvním letošním hostem. 

Povídat si budeme třeba…

  • o veleúspěšné HitHit kampani, ve které se loni Lucii a jejímu týmu povedlo díky skvělé strategii vybrat téměř 7 milionů korun (a vyhrát tak soutěž Fénix content marketing 2021),
  • o konkurenčních výhodách Železné koule,
  • o tom, jak důležité je znát svoji cílovku – a jaká je ta jejich,
  • o Koulím podcastu a jeho konceptu, Instagramu i výsledcích,
  • o úspěchu na sociálních sítích a o tom, co za ním stojí.

Budou nás zajímat také plány do budoucna, tvorba webové platformy pro online kurz, ukázky povedených článků na blog, čtenost a sledovanost včetně konkrétních čísel.

Připravte si otázky na Lucii i vy

Kafe a marketing vysíláme online a vy nám své dotazy můžete posílat přímo během live streamu – do komentářů na Facebooku nebo YouTube. Moderátor akce Josef Řezníček je v diskuzní části pořadu položí za vás. Pokud vás napadají otázky už teď a nechcete je zapomenout, napište nám je na josef@vceliste.cz.

Můžeme se na vás těšit?

Sejdeme se 1. 2. v 18:00 online. V předstihu vám pošleme e-mail, aby vám tahle super událost neutekla. A abychom nezapomněli: účast je zdarma.

Přihlásit se na Kafe a marketing s Lucií

 

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top