skip to Main Content
Které konference nesmíte v druhé polovině roku 2019 zmeškat?

Které marketingové konference nesmíte v roce 2019 minout – II. část

Marketing je odvětvím, které si neustále žádá další a další vzdělávání, orientaci v novinkách a získávání zkušeností. Načerpejte novou energii na marketingových konferencích – sepsali jsme pro vás seznam těch nejzajímavějších, které se budou konat v druhé polovině roku 2019.

Nekonference 2019 – 5. června, Brno

Kam dorazit: Impact Hub v Cyrilské ulici v Brně

V kolik se akce koná: 8:00–17:00

Téma Nekonference: Letošním tématem jsou Faily nad zlato. Řečníci vám naopak od jiných konferencí prozradí, co se jim slušně řečeno moc nepovedlo – což je někdy i důležitější než slyšet, kde se zadařilo. Všichni e-shopaři a markeťáci mají účast povinnou.

Koho tu uvidíte: Na Nekonferenci dorazí Andy Pavelcová, která s týmem dalších nadšenců rozjela projekt fitfabstrong.cz. Skvělé téma s názvem „Co se pokendí při migraci webu aneb jak přijít o tržby během 1 dne“ na akci rozebere Vladimír Trevisan. O zpětné vazbě, která je v marketingu nesmírně důležitá, bude mluvit Jan Kotek z Heureky.

Více informací naleznete zde.

Ženy v byznysu – 14. června, Praha

Kam dorazit: Etnosvět Praha, ulice Lagerova

V kolik se akce koná: 9:00 – podle chuti

Téma konference: Čeká vás řada přednášek, které se věnují bez zbytečné omáčky praxi. Jak už název napovídá, témata budou zaměřeny na ženy, dozvíte se tedy například i to, jak hospodařit s časem a podnikat, když se vám batolí nový člen rodiny.

Koho tu uvidíte: Evu Čejkovou Vaškovou, který vám poví o svých úspěších a prohrách v podnikání, Kateřinu Tygl, specialistku na digitální marketing, nebo Vandu Horáčkovou Seidlovou, která vám prozradí, jak rozjet podnikání s dětmi.

Více informací naleznete zde.

Marketing Mix Praha – 19. září, Praha

Kam dorazit: Kongresové centrum Artemis v Praze na Karlíně

V kolik se akce koná: 9:00–17:00

Téma konference: Veletrh zaměřený na reklamu, marketing a polygrafii se v Praze koná již po dvanácté. Těšit se můžete na konference nazvané Úspěšný web a Digistrategie na téma online marketing. Zúčastnit se můžete i přednášek, prezentací a networkingu.

Více informací naleznete zde.

PPC Restart – 3. října, Praha

Kam dorazit: Divadlo pod Palmovkou v Praze 8

V kolik se akce koná: 9:00–17:00

Téma konference: Celodenní konference je zaměřena na placenou reklamu, což ocení hlavně majitelé webů, e-shopů, marketingoví manažeři, analytici, online marketéři, ale i agenturní konzultanti a freelanceři.

Více informací naleznete zde.

Marketikon 2019 – 3. října, Plzeň

Kam dorazit: DEPO2015 v Presslově ulici v Plzni

Téma konference: Zatímco loňský Marketikon nesl podtitul Start a restart, ten letošní se jmenuje Zisk a nezisk. Při této největší marketingové konferenci v západních Čechách si užijete dostatek přednášek, workshopů, diskusí a budete mít šanci narazit na skvělé obchodní příležitosti.

Více informací naleznete zde.

CopyCamp – datum se připravuje, Praha

Kam dorazit: konkrétní místo v Praze bude upřesněno

V kolik se akce koná: konkrétní datum bude upřesněno

Téma konference: CopyCamp je ve světě marketingu a obzvláště copywritingu již známý. Však se letos bude konat už 10. ročník této akce! Pokud tedy žijete psaním, dorazte si vyslechnout přednášející!

Více informací naleznete zde.

Performance 2020 – říjen 2019 (den bude upřesněn), Praha

Kam dorazit: konkrétní místo v Praze bude upřesněno

V kolik se akce koná: říjen 2019 (konkrétní datum bude upřesněno)

Téma konference: V pořadí již třetí konference zaměřená na PPC kampaně a výkonnostní marketing. Specifická je svou neformálností, na níž je založená. V pohodové atmosféře tu budou přednášet zástupci nejvýraznějších značek světa, Prostor je připravený pro více než 400 účastníků.

Koho tu uvidíte: Program se připravuje.

Více informací naleznete zde.

Emailing 2020 – říjen 2019 (den bude upřesněn), Praha

Kam dorazit: konkrétní místo v Praze bude upřesněno

V kolik se akce koná: říjen 2019 (konkrétní datum bude upřesněno)

Téma konference: 4. ročník konference o e-mailové komunikaci v České republice. Stejně jako loni vás určitě účastníci zasvětí do know-how těch nejvlivnějších odborníků z celého světa, trendů v e-mail marketingu i témat, která tímto odvětvím hýbou v současné době. Vyslechnout si budete moci také zahraniční hosty, a to díky simultánnímu překladu v sále.

Více informací naleznete zde.

Social Restart – 7. listopadu, Praha

Kam dorazit: Divadlo pod Palmovkou v Praze 8

V kolik se akce koná: 9:00–17:00

Téma konference: Konference zaměřená na marketing na sociálních sítích. Užitečné informace si odsud odnesou hlavně provozovatelé webů, majitelé e-shopů a ti, co se se zabývají analytikou v online i offline marketingu.

Více informací naleznete zde.

Víte o dalších zajímavých akcích?

Pokud jste se dočetli nebo doslechli o dalších konferencích, přednáškách a podobných akcích, které by mohly být dalším lidem přínosem, dejte nám o nich vědět. Těšíme se!

Raději se vzděláváte v teple domova?

Pokud nemáte čas obrážet konference a radši byste se vzdělávali doma po večerech, máme pro vás řešení. Vyzkoušejte online kurz MarketingObsahem.cz, který pro vás připravil zakladatel Včeliště Josef Řezníček.

Sdílejte:

Specialista na obsahový marketing se zálibou v českém jazyce. Každý text ve Včelišti projde jeho rukama.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top