skip to Main Content
Kafe a marketing o affiliate marketingu

Lednové Kafe a marketing opět online – tentokrát ve znamení affiliate

Jak na úspěšný affiliate marketing, pro koho je vhodný a kdy se do něj raději vůbec nepouštět, prozradí sehrané affiliate duo Jan Skalický z 4home a Roman Dobiáš z Dognet v lednovém Kafi a marketingu. Akce proběhne online v úterý 26. 1. od 18 hodin.

Přínosy i stinné stránky partnerského marketingu

  • Proč je pro e-shop 4home affiliate marketing důležitý a jak probíhá spolupráce s affiliate sítí Dognet?
  • Jaké podklady je nutné partnerům připravit a jak nastavit provizi?
  • Co patří mezi největší měřitelné přínosy této formy marketingu a jaké jsou její stinné stránky?

Nejen tyto otázky má moderátor akce Josef Řezníček připravené pro své dva hosty, zkušené affiliate parťáky, kteří se ve světě online marketingu pohybují už přes deset let. A na koho že se můžete těšit?

Roman Dobiáš od roku 2018 řídí v Česku affiliate síť Dognet. V partnerském marketingu, který je u nás stále dle jeho slov podceňovaný, vidí velký potenciál. Po jeho boku usedne v letošním prvním Kafi a marketingu Jan Skalický, vedoucí marketingového oddělení úspěšného e-shopu 4home, který působí na pěti evropských trzích a chystá se dál.

O co v tom „affilu“ vlastně jde?

Ztrácíte se v pojmech nebo si nejste si jistí, o jaké formě marketingu to tu vlastně mluvíme? Jednoduše řečeno: affiliate marketing, označovaný také jako partnerský marketing, je založený na spolupráci inzerenta a publishera.

Inzerentem může být např. e-shop, který chce zvýšit počet objednávek, a publisherem třeba bloger či influencer, který inzerentovi pomáhá jeho produkt propagovat.

Vyzpovídejte affiliate profíky i vy

Kdykoli v průběhu živého vysílání Kafe a marketingu můžete pokládat otázky i vy, druhá část streamu je totiž vždy věnována diskuzi. Své dotazy pošlete buď předem na e-mail josef@vceliste.cz, nebo se ptejte přímo během vysílání v komentářích pod videem na Facebooku či YouTube. To je ostatně výhodou online akce – nemusíte otázku držet v hlavě až do chvíle, kdy přijde prostor na dotazy.

Ve výčtu výhod bychom mohli pokračovat dlouho, ale připomeneme pouze ty nejdůležitější: akce je zdarma a počet židlí je neomezený. Těšíme se na vás i vaše zvídavé dotazy.

Uvidíme se na lednovém Kafe a (affiliate) marketingu?

Zakroužkujte si v diáři termín 26. ledna v 18 hodin. Všechny podrobnosti k akci vám včas zašleme e-mailem – jen potřebujeme vědět, jestli s vámi můžeme počítat.

 

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top