skip to Main Content
Kafe a marketing

Martin Bazala prozradí raynetí úspěchy i přešlapy – bez příkras a v nedestilované formě

Na koho se budeme na oblíbené akci Kafe a marketing těšit tentokrát? Na zářijovém setkání, které proběhne 16. 9. od 18 hodin v Impact Hubu K10, přivítáme Martinu Bazalu, který se už 14 let podílí na řízení RAYNETu. „Za tu dobu jsme prošli startupem, klinickou smrtí, strmým růstem až po bod uvědomění, co vlastně chceme doopravdy dělat,“ popisuje Martin cestu k vysněnému produktu – cloudovému CRM softwaru. 

Top softwarová firma, která roste a míří stále výš

V českých vodách je dnes RAYNET ve svém segmentu číslo jedna, a to v počtu zákazníků i uživatelů, a postupně expanduje do celého světa. Každý rok firma roste o 42 %. Na kafi se s námi Martin podělí dle svých slov „bez příkras a v nedestilované formě“ nejen o úspěchy, ale taky o stovky malých, desítky nepříjemných a několik nehezkých chyb. Jak sám říká – sometimes you win, sometimes you learn.

Jakých dalších témat se na setkání dotkneme? Tak třeba jak na to, aby zákazníci i uživatelé milovali RAYNET CRM stejně jako jeho tvůrci. Jaký příběh za zrozením firmy stojí a v čem se „rejnočí“ parta odlišuje od ostatních softwarových firem? Jak vedou marketing, co jim funguje lépe a co zjistili, že jim naopak nefunguje vůbec?

Co zajímá vás?

Nedílnou součástí setkání je diskuze. Zeptejte se Martina Bazaly osobně nebo nám své otázky napište na josef@vceliste.cz a moderátor akce Josef Řezníček se zeptá za vás. Zvídavé dotazy – ať už na Martina, nebo k samotné akci – můžete směrovat také na včeliští Facebook.

Rezervujte si své místo s předstihem

Přijdete na kafe? Nezapomeňte si včas rezervovat židli. Máme ve Včelišti radost, že Kafe a marketing se řadí mezi akce, na kterou se pokaždé těší mnoho z vás. Začínáme v 18 hodin, doporučujeme ale přijít cca o čtvrt hodinky dřív a vybrat si místo k sezení, které vám bude nejpříjemnější. Na viděnou u kávy!

Láká vás kafe s Martinem?

Nedivíme se! S přihlášením ovšem neotálejte, protože máme k dispozici jen 20 míst. Rezervujte si to své dostatečně dopředu. Moc se těšíme na setkání s Martinem i s vámi!

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top