skip to Main Content
Kafe a marketing s Martinem Matesem.

Martin Mates začal u sebe a spoluzaložil e-shop pro každodenní hrdiny

E-shop Econea.cz spoluzakládal Martin Mates před více než 6 lety. A daří se! Firma letos dosáhla obratu přes 85 milionů korun a míří ke stovce. Na akci Kafe a marketing, která se koná ve čtvrtek 19. března od 18 hodin standardně ve Standard Cafe, vám může být skutečně velkou inspirací. Promluví o tom, jak se jeho týmu podařilo rok co rok zvyšovat obrat až o dvojnásobek. A kdo ví, třeba si odnesete doporučení, jak byste toho mohli ve své firmě docílit i vy!

Bylo to o cestách nahoru i dolů

Cílem společnosti Econea je podporovat tak zvané každodenní hrdiny. A kdo takoví lidé jsou? Ti, kteří chtějí chránit životní prostředí a začnou rovnou od sebe. Econea inspiruje veřejnost ke změně prodejem produktů šetrných k přírodě, ale i vzděláváním nebo diskusními akcemi.

Jak už to v podnikání chodí, ne vždy je vše zalité sluncem. Ani společnost  Econea se vždy nevznášela na růžovém obláčku. O tom, jak se chybami člověk učí, bude Martin Mates také mluvit. „Narovinu řeknu, na kterých platformách se nám dařilo a na kterých ne. Přiblížím jak naše největší zlomy, co nás dostaly nahoru, tak ty, u nichž nám nebylo do smíchu,“ řekl Martin. Navíc přislíbil nasdílet všechna čísla, která se skrývají pod pokličkou jeho spolupodnikání.

Jak vybírat lidi a dodržet kulturu otevřené firmy

Martin Mates se těší, že se s vámi při kafi dotkne také tématu budování „lovebrandu“. Econea je otevřená firma s rychle rostoucím týmem. Nelze sem ale vzít každého. Kdo přijde, dozví se, jak vybírat ty správné lidi do svých řad, zvláště do marketingového týmu.

A na jaká témata se ještě můžete těšit? Sociální sítě a inzerce v nich, vyhodnocování výsledků, e-mail marketing, affiliate marketing a důležitost affiliate manažera. Kdo má e-shop, určitě ocení ukázky detailů produktů včetně fotografií a kvalitních popisků.

Chcete vědět víc? Připravte si otázky

Vsadit můžete na dotazy, které vás napadnou přímo na místě. Není ale od věci připravit si pár otázek na Martina Matese předem. Přineste si je ve svém notesu nebo, jste-li trochu ostýchaví, je napište moderátorovi Josefu Řezníčkovi na e-mail josef@vceliste.cz. On se rád zeptá za vás.

Dotazy k akci nebo na Martina je možné posílat také na naši facebookovou stránku. Odpovědi se zaručeně dočkáte.

Bývá rychle obsazeno, rezervujte si místo

Kafe a marketing je akcí, která už vstoupila do povědomí mnoha lidí věnujících se marketingu. Proto bývají židle v kavárně bleskurychle obsazené. Doporučujeme zamluvit si své místo včas. Na samotnou akci dorazte, pokud možno, o akademickou čtvrthodinku dřív, tedy v 17:45. Proč? No přece abyste seděli co nejblíže hostovi a měli tak informace jako na dlani. Těšíme se na vás.

Chcete si u kafe popovídat s Martinem?

Kdo dřív přijde… však víte. Místo máme jen pro 20 milovníků diskusí o marketingu. Pokud víte, že vy byste rozhodně měli být mezi nimi, rezervujte si místo předem. Budeme vám ho držet zuby nehty.

Sdílejte:

Patnáctiletá praxe v tvorbě různých textů mluví za vše. Copywriterka Lenka dokáže pomocí textů „prodat" vše od zápalek až po nové BMW. Textařinou žije už od střední školy, kdy propadla novinařině, psaní knihy a následně i marketingu.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top