skip to Main Content
Kafe a marketing online s Ondřejem Preussem

Ondřej Preuss prozradí, jak obsahový marketing pomáhá Dostupnému advokátovi

Jak vyniknout mezi mnoha advokátními kancelářemi a přimět klienty, aby začali využívat online právní služby? Daří se v oblasti práva obsahovému marketingu? Nejen na tyto otázky nám odpoví Ondřej Preuss, zakladatel online služby Dostupný advokát, který se stane hostem dalšího Kafe a marketingu. To se uskuteční v úterý 15. prosince a už potřetí si ho budete moct vychutnat online, z pohodlí vašeho obýváku.

Právní služby v online světě

Ondřej byl vždy přesvědčený, že právní služby by měly být dostupné každému. Pokud možno rychle a za předem stanovenou cenu. Když zvážil ještě možnost jejich online poskytování, tak aby nikdo nebyl limitovaný svým bydlištěm, koncept Dostupného advokáta byl na světě. 

Obsahový marketing jako efektivní nástroj

Když online, tak se vším všudy. Proto nesmí chybět ani promyšlený marketing, který potenciální klienty osloví těmi správnými způsoby. V Dostupném advokátovi píší články, vydávají e-booky, spravují sociální sítě, posílají e-maily. A s tím vším jim od letošního roku pomáháme i my ve Včelišti. 

Proto bude Kafe a marketing s Ondřejem Preussem v mnohém nestandardní. Poprvé vedle Josefa Řezníčka, moderátora akce a zakladatele Včeliště, usedne jeden z našich klientů. A řeč bude samozřejmě především o tom, co obsahový marketing Dostupnému advokátovi přináší, jak se jim s jeho pomocí podařilo prosadit v záplavě konkurence nebo jak vlastně probíhá spolupráce s námi. 

Připojte se k nám a zeptejte se Ondřeje na cokoli

Josef má připravenou celou řadu dotazů, prostor pro ty své ovšem získáte i vy. Druhá část přenosu bude čistě diskuzní. Stačí když před začátkem vysílání pošlete svůj dotaz na e-mail josef@vceliste.cz nebo v jeho průběhu napíšete komentář pod video na Facebooku či YouTube.

Účast je zdarma, počet míst není omezený, jen tu kávu vám tentokrát nezajistíme. Nezapomeňte se registrovat, ať se včas dozvíte všechny podrobnosti.

Můžeme s vámi počítat?

Přijďte načerpat potřebnou inspiraci i nové marketingové znalosti a připojte se k nám 15. prosince v 18 hodin. Nebudete litovat.

Sdílejte:

Klára na Včelišti původně začínala jako copywriter. Nyní se věnuje interním i klientským sítím.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top