skip to Main Content
Konference podzim 2020

Včeliště doporučuje: marketingové konference letošního podzimu

Druhá polovina roku bude (snad) marketingu přát. Můžeme se těšit na celou řadu akcí, z nichž některé se měly uskutečnit už na začátku roku, nakonec je ovšem pořadatelé museli přesunout. Budeme doufat, že tentokrát už plány nic nezhatí a my budeme moci naplno čerpat nové informace a inspiraci.

Ženy v byznysu

AKTUALIZACE: Konference proběhne online s přímým přenosem ze studia. Více se dozvíte na webových stránkách.

Ženy v byznysu

První akce, které se Včeliště rovnou stalo hrdým partnerem, je konference Ženy v byznysu. Ta je určená pro všechny podnikatelky, manažerky a ženy na volné noze. Mezi řečníky najdeme 14 skvělých marketérek a marketérů, kteří jsou ochotni předat cenné rady ze své dlouholeté praxe. Těšit se můžeme mimo jiné na Janu Štěpánkovou, která reprezentuje kosmetickou společnost RYOR, nebo na Margaretu Křížovou, investorku, která pomáhá lidem rozjet vlastní podnikání. A bude toho ještě mnohem víc. Tak si Ženy v byznysu určitě nenechte ujít.

Kdy: 8. října 2020

Kde: ONLINE

Marketing festival

Začátek září bude patřit Marketing Festivalu. Celý festival se bude konat online – můžeme si tedy být jisti, že tady nám žádná pandemie plány nepřekazí. Čekají nás přednášky natočené zkušenými filmaři i živé Q&A sessions. Díky online formátu si mohli pořadatelé dovolit pozvat i zahraniční osobnosti, které bychom aktuálně kvůli cestovatelským omezením zřejmě naživo vidět nemohli. Nebudou chybět Tom Goodwin, Richard Shotton nebo „Kmotři efektivity“ Les Binet a Peter Field. 

Kdy: 3.–4. září 2020

Kde: v pohodlí vašich kanceláří, zasedacích místností nebo obýváků

Marketing Mix 

Prezentace firem z oblasti reklamy a marketingu, konference na téma online marketingu, grafického designu i úspěšného webu a řada přednášek a prezentací pro všechny, kteří se zajímají o marketing… Takový bude letošní Marketing Mix, který se už tradičně koná v Praze a Olomouci.

Kdy: 3. září 2020 (Olomouc), 17. září 2020 (Praha)

Kde: Olomouc – BEA campus (tř. Kosmonautů 1288/1), Praha – Kongresové centrum Artemis (U Sluncové 71/14)

ShopCamp

V září se uskuteční už sedmý ročník tradiční e-commerce konference ShopCamp. Letos nás ovšem čeká jedna změna – konference bude zároveň probíhat i online, aby o ni nepřišli ani ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou nebo nechtějí dorazit. Konference je určena pro všechny e-shopery, kteří si chtějí poslechnout povídání SEO specialisty Pavla Ungra, komerčního ředitele Alzy Petra Beny, CEO Different.cz a ZOOTu Milana Poláka a celé řady dalších. 

Kdy: 10. září 2020

Kde: Fakulta architektury, ČVUT (Thákurova 9, Praha)

Content First

U obsahu ještě chvíli zůstaneme. Prostor bude mít i na akci s názvem Content First. Dozvědět se můžete více nejen o přípravě samotného obsahu, ale také o tvorbě strategií nebo vyhodnocování výsledků. Akci moderuje Eliška Vyhnánková a mezi vystupujícími se představí například brand manager cestovní agentury Invia Michal Bošela, spisovatelka a novinářka Bára Nesvadbová nebo Martin Pistulka, který celých sedm let tvořil online magazín ČILICHILI. 

Kdy: 24. září 2020

Kde: Jalta Hotel (Václavské náměstí 45, Praha)

Czech On-line Expo 

EDIT: Veletrh byl přesunut z října na leden příštího roku. Sledujeme pro vás i termíny ostatních akcí.

V lednu 2021 nás čeká největší český veletrh věnovaný především e-commerce a online podnikání. V pražských Holešovicích si užijeme 15 tematických konferencí, přes 150 řečníků a více než 100 vystavujících firem. Nebudou chybět ani konzultanti, kteří poradí s vaším byznysem, nebo investoři odhodlaní podpořit ty nejzajímavější projekty. Na Czech On-line Expo jednoduše nemůžete chybět!

Kdy: 20. ledna – 21. ledna 2021

Kde: Výstaviště Holešovice, Praha

Restart konference 

Ať už se chcete vzdělávat v PPC, SEO, nebo dáváte přednost sociálním sítím, v nabídce Restart konferencí si určitě najdete to své. PPC Restart o placené internetové reklamě se uskuteční 1. 10. 2020. O měsíc později, 5. 11. 2020, přijde na řadu SEO Restart, celodenní konference o vyhledávání a nalézání. Posledním střípkem do skládačky bude Social Restart. Termín konání ovšem pořadatelé zatím neupřesnili, nezapomeňte proto sledovat oficiální stránky, ať nic nepropásnete. 

Kdy: 1. října 2020, 5. listopadu 2020

Kde: Divadlo pod Palmovkou (Zenklova 34, Praha 8)

CopyCamp

Copywriting, storytelling, UX writing… Pokud věříte v sílu kvalitního obsahu a chcete se o psaní dozvědět víc, tady byste rozhodně neměli chybět. Pořadatelé ještě ladí podrobnosti, už teď je ale jisté, že CopyCamp bude stát za to. Mezi řečníky můžeme najít Veroniku Burešovou z H1.cz, freelancera Romana Věžníka nebo Elišku Vyhnánkovou. 

Kdy: 19. října 2020

Kde: Multifunkční centrum Dlabačov (Bělohorská 125/24, Praha)

Barcampy

Barcampy jsou už takovou stálicí na poli českých marketingových akcí. Chybět proto nebudou ani letos. Vyrazit na Barcamp můžeme do Plzně nebo do Prahy. V případě pražského Barcampu aktuálně probíhá vypisování přednášek, v Plzni už se hlasuje o tom, které z vypsaných přednášek se uskuteční. Zatím tedy není jasný program, právě teď ovšem máte jedinečnou příležitost ovlivnit, co si na Barcampu poslechnete

Kdy: 7. listopadu 2020 (Plzeň), 14. listopadu 2020 (Praha)

Kde: Plzeň – Papírna (Zahradní 2), Praha – Microsoft (Vyskočilova 1561/4a)

Kafe a marketing

V neposlední řadě musíme zmínit ještě naše marketingová posezení u kávy, která se po nucené pauze s největší pravděpodobností na podzim zase vrátí. Aktuálně plánujeme první podzimní Kafe a marketing, o kterém budeme včas informovat na oficiálních stránkách a na Facebooku.

Držme všem pořadatelům palce, ať už se plány nemění. Je totiž nejvyšší čas načerpat marketingovou inspiraci pro rok 2021.

Nenechte si uniknout novinky ze světa marketingu

Přihlaste se k odběru našeho pravidelného newsletteru a zůstaňte v obraze. Budeme vám přinášet ty nejdůležitější marketingové tipy, rady a zajímavosti.

 

Sdílejte:

Klára na Včelišti původně začínala jako copywriter. Nyní se věnuje interním i klientským sítím.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top