skip to Main Content
Kafe a marketing Adam Pycha

1 miliarda díky sociálním sítím a zbožíznalství. Přijďte na knihomolské Kafe a marketing

Jak mohou sociální sítě a zbožíznalství pomoci zvýšit obrat na 1 miliardu? To nám prozradí Adam Pýcha, marketingový a e-commerce ředitel Knihy Dobrovský. Sejdeme se nad kávou ve středu 12. října v 17:30 v krásných prostorách Impact Hubu K10 v Praze. 

Nahlédněte pod pokličku marketingu Knihy Dobrovský

Pokud rádi čtete a zajímáte se o marketing, nenechte si tohle Kafe ujít. Jako obvykle nezůstaneme jen u teorie, ale zaměříme se na konkrétní čísla, data a zkušenosti z praxe. Adam Pýcha se s námi podělí např. o to, jak probíhá příprava předprodejové kampaně, jak vytipovat knižní influencery nebo jak náročná je správa FB skupiny čítající 57 000 členů. 

Bude nás zajímat…

  • Jaká je strategie Knih Dobrovský na sociálních sítích? Co jim nejlépe funguje na TikToku, Instagramu, Facebooku?
  • Jak znalost zboží pomáhá dělat efektivnější marketing?
  • Jak probíhá spolupráce s cizími nakladateli?
  • Jak do tvorby na sociálních sítích zapojit kolegy a jak vybírat zaměstnance?

Kafe, knihy a marketing naživo. Kdy a kde?

Těšíme se na vás po letní pauze opět tváří v tvář. Sejdeme se 12. října v úzkém kruhu cca 30 nadšenců do marketingu v pohodlí Impact Hubu K10 (Koperníkova 10, Praha 2 – Vinohrady). 

Začínáme v 17:30 a užijeme si nejprve trochu networkingu. Potom našeho hosta Adama Pýchu vyzpovídá Josef Řezníček, zakladatel Včeliště, a bude prostor i pro diskuzi. Využijte možnosti zeptat se Adama na cokoliv ze světa knižního marketingu.

Máme vám držet židli?

Uvidíme se ve středu 12. října v 17:30 v pražském Impact Hubu K10. Vstupenka stojí 200 Kč, v ceně máte kafe i drobné občerstvení.

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top