skip to Main Content
Kafe a marketing poprvé online

Kafe a marketing proběhne poprvé online. Hostem bude Martin z Econea.cz

S Martinem Matesem, který před více než 6 lety spoluzaložil e-shop Econea.cz, jsme se měli setkat už v březnu, což se nám bohužel nepodařilo. Protože aktuální situace více nahrává online setkáním, rozhodli jsme se uspořádat Kafe a marketing poprvé v novém formátu – a hostem bude právě Martin Mates. Jak bude online přenos probíhat a na co se už teď můžete začít těšit?

Nahlédněte do zákulisí firmy s obratem přes 85 milionů korun

Jaká témata s Martinem dopodrobna rozebereme? Podíváme se na konkrétní příklady z praxe, které můžete aplikovat na váš marketing a které vám dají nahlédnout na budování nejen značky, ale i týmu z nových, možná překvapivých úhlů. 

Popovídáme si otevřeně o sociálních sítích, rozpočtu na reklamu i o úspěšném e-mail marketingu. Řeč přijde také na affiliate marketing a důležitost affiliate manažera. Máte-li e-shop, stoprocentně oceníte ukázky detailů produktů včetně fotografií a kvalitních popisků.

Úspěchy i přešlapy českého lovebrandu

Econee, e-shopu pro každodenní hrdiny, se zatím daří každý rok zvyšovat obrat až o dvojnásobek. Martin se s námi podělí i o to, kudy vedla cesta k těmto výsledkům a že ne vždy bylo všechno zalité sluncem.

„Na rovinu řeknu, na kterých platformách se nám dařilo a na kterých ne. Přiblížím jak naše největší zlomy, co nás dostaly nahoru, tak ty, u nichž nám nebylo do smíchu,“ dodává Martin Mates. Přislíbil také nasdílet všechna čísla, která se skrývají pod pokličkou jeho spolupodnikání.

Co zajímá vás? Zapojte se do diskuze

V první části streamu vyzpovídá Martina moderátor Josef Řezníček, druhá část patří tradičně vám a společné diskuzi. Neváhejte se proto zapojit a dotazy nám směle zasílejte kdykoli v průběhu vysílání.

Napadají vás otázky na Martina už teď a nechcete je zapomenout? Pošlete nám je předem na josef@vceliste.cz.

Nalaďte si Kafe a marketing z pohodlí vašeho obýváku

Vychutnejte si s námi oblíbenou akci Kafe a marketing poprvé v novém formátu. Věříme, že v budoucnu se opět setkáme osobně, nyní si ovšem pojďme užít výhod online vysílání:

  • počet míst není omezený – zatímco na offline akci je vždy k dispozici jen dvacet židlí,
  • ptejte se kdykoli v průběhu vysílání – v závěru se ke všem vašim dotazům dostaneme a vy je tak nemusíte držet v paměti až do konce,
  • účast je zdarma – jen přípravu kávy tentokrát musíme nechat na vás.

Dáme si společně kávu online?

Kafe a marketing poprvé online. Buďte u toho! Sejdeme se u obrazovek
v úterý 13. 10. v 18:00. Roušky netřeba.

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top