skip to Main Content
Marketingove konference jaro 2022

Marketingové konference, které stihnete do prázdnin

Opět vám přinášíme tipy na zajímavé jarní marketingové konference. Téměř všechny proběhnou offline, tedy naživo, a úplně všechny stojí za to. Na co se tedy můžete těšit?

Ženy v byznysu

Konference pro všechny podnikatelky či manažerky, které se chtějí inspirovat, vzdělávat a také trochu „zanetworkingovat”. Jako každý rok je plná zajímavých přednášek, ale letos obohacená ještě o workshopy a praktické ukázky technik vyjednávání, prezentace nebo zvládání emocí. Hlavním tématem čtvrtého ročníku je „Umění se prosadit” a těšit se můžete například na Adélu Vinczeovou, která prozradí, jak se jí podařilo prorazit, nebo nejlepšího strategického vyjednavače v Evropě Radima Paříka. 

Kdy: 26. dubna 2022

Kde: Chateau St. Havel, Praha + online přenos

Communication Summit 2022

Pokud jste připraveni odstranit z firemní komunikace nesmysly a plané řeči, pak je pro vás tato konference to pravé. Letošní ročník s podtitulem „Hlavně ať to dává smysl” si klade za cíl ukázat návštěvníkům, že kvalitní komunikace vede k lepším finančním výsledkům. Kromě toho je do konference zahrnuto také téma širšího společenského dopadu podnikání. Takže pokud se chcete stát smysluplnou značkou ve všech ohledech, přijďte si poslechnout „kmotra marketingové efektivity” Petera Fielda, Martina Mravce z výzkumné agentury MNFORCE a mnoho dalších.

Kdy: 4. května 2022

Kde: Multifunkční sál DOX+, Praha

E-Business Forum 2022

„Jak pečovat o zákazníky a vybudovat skvělou zákaznickou zkušenost”, to je téma letošního ročníku konference E-Business Forum 2022. Věrnostní programy, přehledný web, vyšperkovaný marketing, řízená komunikace se zákazníkem – tyto a další náměty budou rezonovat během celého dne, kdy se na pódiu vystřídají špičky českého online byznysu. O své know-how se podělí například Ondřej Ilinčev, Honza Mayer z Heureka Group nebo Miroslava Birešová za Kaufland.de. 

Kdy: 5. května 2022

Kde: Konferenční centrum City, Praha

Project Restart

Tato konference není přímo z marketingového soudku, ale jelikož se zabývá řízením digitálních projektů, zařadili jsme ji do našeho výběru také. Například přednáška „Cíle (nejen) digitálních projektů” Jana Řezáče, jenž je autorem první české knihy o návrhu webu, může přinést mnoho cenných informací všem provozovatelům webu. Stejně jako případová studie o vytvoření opravdu velkého B2B e-commerce projektu.

Kdy: 5. května 2022

Kde: Multifunkční centrum Dlabačov, Praha

Marketing meeting: Sociální sítě mladé generace

Sociální sítě oblíbené u generace Z čím dál víc přitahují pozornost také samotných značek. Chcete zjistit, zda právě pro vás se TikTok, Snapchat nebo Twitch hodí? Jak na tvorbu obsahu, správu účtů a spolupráci s influencery? Zjistíte, když se připojíte. Z programu vybíráme třeba přednášku „Krátká videa – nejoblíbenější formát 21. století” nebo „Využití Twitch.tv k propagaci produktu či značky”.

Kdy: 12. května

Kde: online

Experience for Business 2022

3. ročník konference, na které se dozvíte, jak skvělý design zlepšuje byznys a jeho výsledky. Nečekejte žádné povídání o všem a ničem, tady se půjde k jádru věci – strategie, data, případovky. Získáte konkrétní rady, které posunou váš nebo vaše podnikání. O zkušenosti a know-how se na celkem 10 přednáškách podělí TOP odborníci, kteří za sebou mají stovky (vele)úspěšných projektů. Mezi řečníky nechybí např. Jan Řezáč, Helena Warausová nebo Tom Paulus. Program zahrnuje také networking a poradenskou zónu, kromě vědomostí a inspirace tak nasbíráte i cenné kontakty. 

Kdy: 25. května 2022

Kde: Spojka Events, Praha

Content First 2022

Hlavními tématy již tradiční konference letos budou inovativní obsahové formáty, nové technologie, sociální sítě a influenceři. Nebudou chybět případové studie, data a výzkumy, ukázky nejnovějších trendů. Inspirovat vás přijde spisovatel René Nekuda či Kateřina Kalivodová z Obsahové agentury. Zkrátka a dobře, tady vás čeká „to nejlepší z obsahového marketingu českých i světových značek: case studies, trendy, data a nové technologie”

Kdy: 26. května 2022

Kde: Jalta Boutique Hotel, Praha

Support Day 2022

Support Day je konference pro každého, pro koho je oblast péče o zákazníky něco, co chce v následujících měsících řešit (je jedno, zda jste jednotlivec, nebo stomilionová firma), každý si přijde na své. Z každé přednášky si odnesete něco, co budete moci ihned použít v praxi.
Letos se můžete těšit například na Veroniku Jílkovou ze Slevomatu, která se podělí o to, jak přistupují k náboru lidí, jak je zaučují a proč je to pro ně skvělý zdroj kolegů i jinde do firmy. Radka Loja se zase podělí o řadu tipů, jak se vypořádat se stresem, kterého nebývá na podpoře málo.

Kdy: 8. června 2022

Kde: Congress Centre Pardubice

WebExpo 2022

Jednoznačně největší letošní akce svého druhu. 3 dny, 5 sálů, 70 špičkových řečníků z celého světa. Produktoví manažeři, UX vývojáři, marketingoví poradci. Přednášky, diskuze, workshopy a – světe, div se – dětský koutek. Ano, čtete dobře. Pro děti jsou připraveny interaktivní hry, kurzy programování a ukázky robotů. 

Kdy: 10.–12. června 2022

Kde: Palác Lucerna, Praha + online

Marketing meeting: Jak co nejlépe poznat svého zákazníka

Poznejte své zákazníky a buďte připraveni i na změny. Konference nabídne tipy, jak co nejefektivněji komunikovat se svou cílovou skupinou a jak získat její loajalitu. Řečníci také předvedou, co platí na ty, kteří sledují trendy a rádi mění postoje. K završení tématu se dozvíte vše o řízení vztahů se zákazníky pomocí CRM systému.

Kdy: 14. června 2022

Kde: online

Kafe a marketing

V závěru ještě zmíníme naše marketingová posezení, kde Josef Řezníček se svými hosty probírá aktuální témata efektivního marketingu. Ale pozor! Duben se ve Včelišti nese ve znamení změn, proto i pro vás připravujeme něco nového. 

13. dubna přednášel Josef v rámci projektu Absolventské středy na VŠE v Praze, a to na téma Střet marketérů a ochrany osobních údajů. A právě v dalším díle Kafe a marketingu se budete moci podívat na záznam této přednášky. Nenechte si ujít speciální dubnový díl ani tradiční povídání s hostem v květnu.

Vybrali jste si svého favorita? Dejte vědět nám i ostatním, která akce vás nejvíce zaujala. A pokud jsme na nějakou hodně zajímavou zapomněli, napište nám do komentářů svůj osobní tip.

Sdílejte:

Katka ve Včelišti působí jako obsahový stratég a copywriter. Každou větu převrátí naruby a zase zpátky, než s ní je spokojená.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top