skip to Main Content
Marketingové konference jara a léta2021.

Marketingové konference letošního jara a léta

Jaro nám klepe na dveře (astronomicky jsme mu už dokonce otevřeli dokořán) a blíží se tak i první marketingové konference. Tradičně jsme pro vás dali dohromady seznam těch nejzajímavějších. Některé se konají v online světe, ale některé už i offline. Budeme držet palce, ať se situace jen a jen zlepšuje, aby konference opravdu mohly proběhnout ve staré známé podobě tváří v tvář. Kterou konferenci si nenecháte ujít? Dejte nám vědět do komentáře.

Content First 2021

Kterou jinou konferenci jsme mohli vybrat jako první než Content First, kde se dozvíte mnoho informací nejen o přípravě samotného obsahu, ale i tvorbě vlastní značky a vyhodnocování výsledků vašeho snažení. Mezi vystupujícími bude například Daniel Krásný ze Socialsharks, který odprezentuje, jak na sociálních sítích dopadlo spojení dvou naprosto odlišných entit. Petra Stupková z Legitas vám poví o právních failech v obsahovém marketingu. Svého zástupce jsme vyslali i ze Včeliště – Josef Řezníček vám ukáže, jak postavit obsahovou strategii na SEO.

Kdy: 6. května 2021

Kde: V pohodlí vašich kanceláří, obýváků nebo pracoven

Ženy v byznysu

Další konferencí, kterou by neměly vynechat ženy (i muži zde ale najdou mnoho inspirace), jsou Ženy v byznysu. Jedná se o ryze praktickou konferenci, která je určena všem ženám na volné noze, podnikatelkám i manažerkám. Za vznikem stojí dvě akční ženy – Alena Barnová a Kateřina Tygl. Těšit se mimo jiné můžete celkem na 20 inspirativních lidí z českého byznysu. Program je rozdělen do třech kategorií – Ženy v byznysu, Matky v byznysu a Propojte se, řízený networking. Ten je příležitostí navazovat jednoduše kontakty i pro introverty.

Kdy: 22. dubna 2021

Kde: Online s přímým přenosem ze studia

Digital Marketing EUROPA 2021

Teď zabrousíme do mezinárodních vod a podíváme se na Digital Marketing EUROPA konferenci. Jedná se o konferenci zahrnující tisíce příznivců marketingu, a jak už vyplývá z názvu, řečníků z Evropy. Během třídenní konference vás čeká celá řada zajímavých workshopů týkajících se tvorby obsahu, lepšího zaměření marketingu, SEO a PPC analýzy nebo brand strategie. Můžete se těšit na neskutečnou akci plnou inspirativních lidí.

Kdy: 26.–29. dubna 2021

Kde: U pracovního stolu přímo na vašem zařízení

Communication Summit

Když se opět vrátíme do českého prostředí, narazíme na netradiční konferenci, zaměřenou na emoce v marketingové a PR komunikaci – Communication Summit. Koncept konference je takový, že lidé si zkrátka nemohou pomoct a věří sdělením značek, které jsou jim emočně blíž. Jak tuto myšlenku uplatnit ve své práci jako zadavatel komunikačních kampaní? Hlavním řečníkem bude Sorin Patilinet, Global Marketing Insights Director společnosti Mars Wrigley.

Kdy: 18. května 2021

Kde: Online přenos z divadla Jatka78

Marketing Mix Praha

Dostáváme se k jedné z mála akcí, která se bude konat (doufejme) v klasickém režimu. Kombinace veletrhu marketingových firem, konference Digistrategie na téma online marketingu a konference Úspěšný e-shop. K tomu si přidejte nespočet zajímavých přednášek a dohromady dostanete 13. ročník Marketing Mix Praha.

Kdy: 17. září 2021

Kde: Kongresové centrum Artemis, U Sluncové 71/14, 180 00 Praha 8 – Karlín

Marketing Festival 2021

Marketing Festival je už klasikou mezi konferencemi – a příležitost online prostoru obrátil naruby. Je to totiž samotný štáb, který obráží různé kontinenty, aby pro vás natočil přednášky marketingových odborníků. Těšit se můžete na přednášky od řečníků, jako jsou Mark Ritson, marketingový profesor z Tasmánie, nebo Simon Peel, globální mediální ředitel pro Adidas.

Kdy: 23.–24. září 2021

Kde: Online přenos s přednáškami z celého světa

Kafe a marketing

V neposlední řadě ještě zmíníme naše marketingová posezení, kde Josef Řezníček se svými hosty probírá aktuální témata efektivního marketingu, přístup k optimalizaci pro vyhledávače nebo jak na fungující kampaně na sociálních sítích. V nejbližší době se můžete těšit na další velké jméno, které už brzy oznámíme na našem Facebooku.

Držíme palce všem pořadatelům, ať se vše povede tak, jak má. Je totiž nejvyšší čas načerpat novou marketingovou inspiraci pro rok 2021. Víte o konferenci, kterou jste v seznamu nenašli? Napište nám.

Sdílejte:

Lucie se v marketingu cítí jako ryba ve vodě, miluje učit se nové věci a poznávat svět. Většinu času ji najdete s hrnečkem kávy v kavárně s jejím pejskem nebo s knížkou v ruce toulající se Prahou.

1 komentář k zobrazení

  1. Posílám tip ještě na konferenci, která probíhá v rámci Zlin Design Weeku – sice v názvu nemá marketing, ale propojuje ho ve svém formátu společně s designem a nabízí vhled do toho, jak spolupráce mezi těmito dvěma obory (ne)musí vypadat. Letos bude zdarma online formou videí a podcastů. Z marketérů, kteří se takto představí, stojí za zmínku určitě Maksmilian Kallhed, jeden ze zakladatelů The Pop Up Agency.

    Všechny informace najdete tady: https://zlindesignweek.com/2021/konference/ 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top