skip to Main Content
Marketingové konference

Marketingové konference letošního podzimu a zimy

Podzim je v plném proudu, a proto se po prázdninové pauze blíží i další marketingové konference. Tradičně jsme pro vás dali dohromady seznam těch nejzajímavějších. Některé se konají v online světe, ale některé už i offline. Budeme držet palce, ať se situace jen a jen zlepšuje, aby konference opravdu mohly proběhnout ve staré známé podobě tváří v tvář. Kterou z nich si nenecháte ujít? Dejte nám vědět do komentáře.

Brand Management 2021

Slyšeli jste již o Brand Management 2021? Jde o 22. ročník největší české konference o značkách, kde se dozvíte mnoho informací nejen o tvorbě značky, ale hlavně o tom, jak správně nakopnout marketing. Proto ukažte všem, že se v této době vyplatí investovat do značek, produktů a služeb. Každý rok se díky této události seznámíte s osobnostmi globálního marketingu. Klíčovými řečníky jsou například marketér Dan White, Marek Dvořák za Alzu nebo Martin Mrva za Dedoles.

Kdy: 13. října 2021

Kde: Cubex Centrum, Na Strži 2097/63, Praha 4 – Pankrác

Zákazník 2030

Letos se koná již 5. ročník této skvělé konference, která si klade za cíl ukázat, jak se měnit spolu zákazníky. Téma konference je jasné, svět se totiž minulý rok v březnu zcela změnil a my spolu s ním. Digitalizace nyní hýbe celým světem a neplatí již zavedené a osvědčené postupy, proto je potřeba přizpůsobit se. Můžete se těšit na celou řadu skvělých řečníků působících v různých sférách, přičemž všichni mají společné téma: poučme se z krize a vytěžme pro budoucnost co nejvíce.

Kdy: 13. října 2021

Kde: Comfort Hotel, Praha

Marketing meeting 

Čím dál větší část marketingu je směřována do videa a videoreklamy. Proto si pro vás Tuesday připravilo konferenci, kde se spolu podíváme na videomarketing a jeho vliv na budování i posilování brandu. Čeká vás celý den nabitý skvělými řečníky, jako jsou Vilém Franěk za Mall.cz, Robin Růžička z GET BOOST MEDIA nebo právnička Andrea Pavelcová, kterou můžete znát z fitness sféry. Svého zástupce jsme vyslali i ze Včeliště – Josef Řezníček vám ukáže, jak zviditelnit vaše videa ve výsledcích vyhledávání.

Kdy: 2. listopad 2021

Kde: Online z pohodlí vašich pracoven, kanceláří a obýváků

WebTop100 

Další zajímavou událostí je WebTop100, která nabízí to nejlepší z digitálního marketingu pod jednou střechou. Jedná se přesněji o slavnostní vyhlášení soutěže WebTop100, kde se můžete těšit na představení nejlepších projektů ročníků a zároveň i vystoupení řečníků, a to všechno na jednom pódiu. Mezi přednášejícími na této skvělé konferenci najdete například Lukáše Havláska, který se dlouhodobě věnuje e-commerce v Notinu, dále také Andreu Hurychovou, která byla ředitelkou prvního ročníku Utuberingu a aktuálně vede agenturu WeDigital, a v neposlední řadě se můžete těšit na Jána Kešeláka ze společnosti Glami.

Kdy: 16. listopadu 2021

Kde: Konferenční centrum City, Na Strži 1702/65, Praha 4 – Pankrác

Marketing ON

Následuje setkání marketingových nadšenců a dalších příznivců oboru Marketing ON. Jedná se již o 8. ročník pod záštitou digitální agentury Advisio. Minulý ročník se konal netradičně online, proto se tento rok můžete těšit na setkání v tváří v tvář v ostravském Garage Clubu v novém stylovém prostředí. Za jedno dopoledne a velmi příznivou cenu vás čekají 3 špičkoví řečníci: Petr Hovorka, který se rozpovídá o značce jako magnetu na správné lidi, Petra Stupková, která propadla práci v online marketingu, a na závěr také Jan Vančura – za značku Megapixel vám poví o etailu a retailu a proč je dělat dohromady.

Kdy: 25. listopadu 2021

Kde: Garage Club, Ostrava

SEO Restart

Zajímá vás SEO a vše okolo něj? Pak je tu akce přímo pro vás – jedná se o konferenci o vyhledávání a nalézání SEO Restart. Tato celodenní konference je primárně určena pro všechny provozovatele webu, majitele e-shopů, marketingové manažery, analytiky, online markeťáky, agenturní i freelance konzultanty. Na samotný program si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, ale jedno je jasné – rozhodně se je na co těšit.

Kdy: 2. prosince 2021

Kde: Spojka Karlín, Pernerova 697/35, Praha 8

Kafe a marketing

V neposlední řadě ještě zmíníme naše marketingová posezení, kde Josef Řezníček se svými hosty probírá aktuální témata efektivního marketingu, přístup k optimalizaci pro vyhledávače nebo jak na fungující kampaně na sociálních sítích. V říjnovém live streamu se můžete těšit na zakladatele Reknih – Tadeáše Kulu.

Držíme palce pořadatelům, ať se vše povede, jak má. Je totiž nejvyšší čas načerpat novou marketingovou inspiraci pro rok 2022. Víte o konferenci, kterou jste v seznamu nenašli? Dejte nám vědět v komentářích.

Sdílejte:

Lucie se v marketingu cítí jako ryba ve vodě, miluje učit se nové věci a poznávat svět. Většinu času ji najdete s hrnečkem kávy v kavárně s jejím pejskem nebo s knížkou v ruce toulající se Prahou.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top