skip to Main Content

Kafe a marketing s Annou Zemanovou o marketingu v neziskovém sektoru

Na další online Kafe a marketing přijala pozvání Anna Zemanová, marketingová ředitelka Díky, že můžem. Povídali jsme si o tom, jaké jsou výhody a úskalí marketingu v neziskovém sektoru a jak najít balanc mezi poutavým a hlubokým obsahem. Prozradila nám také, na čem je postavený marketing projektu Díky, že můžem, jak pracují s omezeným budgetem nebo jak se jim podařilo převést oslavy 17. listopadu do onlinu a s jakými výsledky.

Na úvod Anna popsala, s jakými úkoly a cíli přišla do projektu Rekola, kde měla na starosti sociální sítě. Popsala, jakým výzvám čelila hned v úvodu spolupráce, kdy se díky koronavirové pandemii z její práce stalo téměř až krizové řízení. Bylo nutné přizpůsobit se aktuální situaci a reagovat třeba i na počasí. Výsledkem toho byl mimo jiné vznik „kluzákové“ kampaně, jejíž exekuci měla na starosti.

V další části rozhovoru se Anna rozpovídala o projektu Díky, že můžem, kde dnes působí a kde vede tým nadšených marketérů, kteří celoročně v nižším či vyšším počtu pracují na přípravě a realizaci oslav 17. listopadu pod názvem Korzo Národní. Popsala, proč tento neziskový projekt vznikl, jaké má cíle a zda se je za 7 let existence projektu daří naplňovat. Mluvila třeba i tom, jak se rodí jejich kreativní koncepty, konkrétně na příkladu konceptu „esenbáka“ Jonáše. Přidala i tipy a triky, jak lze s nízkými náklady dělat velmi kvalitní obsahový marketing.

Na úplný závěr pak Anna odpovídala na dotazy diváků. Zajímá vás na jaké? Udělejte si chvilku čas a pusťte si záznam ze streamu.

Poslechněte si podcast

Podcast si můžete stáhnout zde.

Minulé díly podcastů si prohlédněte zde.

Videocast

Na video záznam celého rozhovoru se můžete podívat na webových stránkách Akademie Včeliště v sekci Kafe a marketing.

Odkazy k podcastu

Kafe a marketing

Díky, že můžem

Pusťte si podcast a odebírejte kanál na iTunes

Náš iTunes kanál najdete zde, budeme rádi, když ho budete odebírat. Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás u dalšího dílu.

Najdete nás i na Spotify

Pokud si chcete podcast poslechnout pomocí služby Spotify, můžete tak učinit zde.

Sdílejte:

U nás ve Včelišti má Pavlína jako asistentka na starost zákaznickou podporu a hladké fungování firmy.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top