skip to Main Content
Kafe a marketing s Annou Zemanovou z Díky, že můžem.

Výhody a úskalí marketingu v nezisku. Zveme vás na online kafe s Annou Zemanovou

Nízkonákladový obsahový marketing, pořádání online eventů nebo balanc mezi poutavým a hlubokým obsahem na sociálních sítích – nejen na tyto otázky přijde řeč na březnovém Kafi a marketingu s Annou Zemanovou, marketingovou ředitelkou Díky, že můžem. Těšíme se na vás 31. 3. od 18 hodin.

Jak na marketing v nezisku

Projektu Díky, že můžem se Anna Zemanová nejprve starala o sociální sítě, dnes už druhým rokem vede jeho marketingový tým.

  • Jaké jsou hacky pro marketing v neziskovém sektoru?
  • Jak zvýšit organický dosah příspěvků na sociálních sítích?
  • Jak v Díky, že můžem vzniká kreativní koncept – např. postava esenbáka Jonáše pro TikTok?
  • Jak náročné bylo převést každoroční studentské slavnosti z Národní třídy do onlinu?

To je jen malá ochutnávka témat, do kterých se během live streamu ponoříme. Anna se totiž kromě vedení marketingu věnuje péči o sociální sítě projektů, jako jsou Rekola nebo Club Maté, stála u zrodu iniciativy Energii lékařům, studuje na Karlově univerzitě a ve volném čase recenzuje kulajdy.

Na co byste se Anny rádi zeptali vy?

V první části Kafe a marketingu vyzpovídá hosta moderátor Josef Řezníček, druhá část je tradičně diskuzní a patří především vám, divákům.

Pokud vás už teď napadají otázky na Annu Zemanovou, napište je předem na josef@vceliste.cz nebo je neváhejte položit v průběhu živého vysílání do komentářů, ať už na Facebooku nebo na YouTube.

Můžeme s vámi počítat?

Kafe a marketing s Annou Zemanovou proběhne online ve středu 31. března od 18 hodin. Nalaďte si nás z pohodlí vašeho obýváku. Vstup je zdarma.

 

Sdílejte:

Martinu baví skvělé texty: číst je, psát, brousit k dokonalosti. Poradí si s pravopisnými i stylistickými záludnostmi, zároveň nevypíná copywriterský zrak.

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top